eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aksine uzun zamandır tek bir şarkısını dinlemişliğim yok. :A

Ay bende Necla gibi başlayacağım kimse bana güvenmesin kimse benden bir şey beklemesin diye. :A
Kimse görmeden sil bu mesajı. :A

Mor ve Ötesi'ni efsane buluyorsun ve tüm şarkılarına tam puan vereceksin. :Z

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım :A Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandı :A
Zaten @kerem ile senin şarkıcını övüyordum sürekli, sonuç ikiniz finale çıktınız. :A
------

Ben Z kuşağından olmadığımı iddaa etmedim ki. Sen iddaa ediyorsun, oku direkt bana çevirmeye çalıştığına göre 97'lisin. :A
Bir ayla kurtarıyorum. :A

Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım :A Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandı :A
@Bully sağolsun, şaka maka Gülşen, Sezen Aksu vs. Bizim yarıştığımız sezon ilk 'Sil Baştan' olduğu için çok iddialıydı ki MvÖ 3. haftadan elenmişti. :A @phoebebuffay @Araf
------

Zaten @kerem ile senin şarkıcını övüyordum sürekli, sonuç ikiniz finale çıktınız. :A
------

Desteklerini dışardan da hiç esirgemiyordun, sonlara doğru yönün değişti ama verdiğin puanlarla bana çok destek olmuştun. 100 kere teşekkür ettim zaten. :A
------

------

Desteklerini dışardan da hiç esirgemiyordun, sonlara doğru yönün değişti ama verdiğin puanlarla bana çok destek olmuştun. 100 kere teşekkür ettim zaten. :A
------

Nasıl ya @/Billy Kane yarışmış ama şarkı göndermediğinden @/Çiğdem şarkıyı seçmiş ve o şarkıyla 150 küsur puan alarak elenmiş. :A
O benim yarıştığım sezonda idi ama. Geçen sezonu sunduğum için Hadise'yi hiç hatırlamıyorum açıkçası. :A @Billy Kane
------

Sitem etme valla kendime yeni yeni geliyorum.Gecenin köründe yattım. :A
Bunu unutmayacağım, ortaklığımız tehlikede. :A

@Bully sağolsun, şaka maka Gülşen, Sezen Aksu vs. Bizim yarıştığımız sezon ilk 'Sil Baştan' olduğu için çok iddialıydı ki MvÖ 3. haftadan elenmişti. :A @phoebebuffay @Araf
------

------

------

O benim yarıştığım sezonda idi ama. Geçen sezonu sunduğum için Hadise'yi hiç hatırlamıyorum açıkçası. :A @Billy Kane
------

Senle aramda Saat farkı var. :A

------

------

------

------

Bende 8. sezonda gördüm diye hatırlıyordum ama ilk haftada yoktu, 9'un ilk haftasında denk geldim, ilk haftadan elenmiş diye hatırlıyorum hatta recap oynatma listesinde de vardı. :A

Kimse görmeden sil bu mesajı. :A

Mor ve Ötesi'ni efsane buluyorsun ve tüm şarkılarına tam puan vereceksin. :Z
EzqgaPDWQAkpbhp.jpg

İkinizi de Yolarım :A
Emoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum. :A
------

Benim gözümü açtım ama sana karşı da dikkatli davranıyorum merak etme :A
Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden. :A
------

Senle aramda Saat farkı var. :A
Bu bahane mi? :A
------

Les clubların tersi clublara götürsen olmaz mı? :A
------

Yaş aldıkça fikirler beğeniler değişebilir. :A
@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. :A @xemrexxx
------

Aynı taraftayız biz. :A
Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun? :A

Son düzenleme:
------

------

------

@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. :A @xemrexxx
------

phoebe antipati kazandı ben de sempati bu durumda, puanlara da yansır artık inş. :bhr: :A

------

------

------

------

Leyla-Necla'cılık oynamak istedim be suç mu? :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
phoebe antipati kazandı ben de sempati bu durumda, puanlara da yansır artık inş. :bhr: :A
Full strateji ile @phoebebuffay'ı bırak benim gibi ilk sezonundan çok rahat şampiyon olursun. O MVÖ'yü seçtiği için kendini elit falan sanıyor maNga'dan önce elensin de günün görsün. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Full strateji ile @phoebebuffay'ı bırak benim gibi ilk sezonundan çok rahat şampiyon olursun. O MVÖ'yü seçtiği için kendini elit falan sanıyor maNga'dan önce elensin de günün görsün. :A
Dostunu yakınında tut, düşmanını daha da yakınında demişler. :J :A Hadise'nin yanında ne o MvÖ denen grubumsu ne de Manga'cıkk elit. :bhr: :A