eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

• Güldürdün
Reactions: Araf
2000'den itibaren deniyor da, sanırım bunu bilmediğin için değil, Z kuşağına sokmak istediğin için diyorsun. :A
Bilimsel ve resmi olarak Z kuşağı 1997 - 2010 arasında doğan kesime hitaben söylenir. Sanıldığı gibi 2000'den itibaren değil yani, onu bir 97'li uydurmuş olabilir hatta. :A
------

Gün içinde sana dönüş yapacağım. :A
Oo bakıyorum da meşgule atıyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bilimsel ve resmi olarak Z kuşağı 1997 - 2010 arasında doğan kesime hitaben söylenir. Sanıldığı gibi 2000'den itibaren değil yani, onu bir 97'li uydurmuş olabilir hatta. :A
------

Git gide Sana benziyorum :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Üstüne daha çok ecünnü salarım o zaman. Bizim buralarda çok fazla les clublar oluyor. Bir gün seni götürmek şart oldu. :A
Les clubların tersi clublara götürsen olmaz mı? :A
------

@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde? :A
------

Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu. :A

İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum. :A
Yaş aldıkça fikirler beğeniler değişebilir. :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Tanımıyorum zaten. :A

97-2000 arasındansın sen de o zaman? :A
Hayır, değilim, üzgünüm ama sen 97'lisin. :A
------

2000'dir aslında o, yanlış biliyorsun. 2000 doğanlar zaten "milenyum" falan deniyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bırakmıştın ama hiç yabancı gelmiyorsun nedense, yani yabancı değilsindir. Denk gelmişizdir diye düşünüyorum ama şimdi denk gelme mesajlarını bulmak zor olur. :A

Mor ve Ötesi tam anlamıyla popüler bir müzik grubu değil aslında. Bu açıdan bıraktığımızda bir yerde tıkanabilirsin, şaşırma yani. Hadi maNga olsa daha iyi olurdu, o daha popüler. Burada daha çok popüler müzik tutuyor. Mesela @Maskeli Fedai hiç iddialı değildi başlangıçta ama genç kızların aşkı Yalın ile finale kadar götürdü. Tabii konunun genç kızlarla alakası yok, konu popüler olması. :A

Kullanıcı adının anlamını seviyorum, tam insanı anlatıyor. Şarkıdan mı geliyor, belki onun da etkisi vardı. Daha önce "Araf Zamanı" isimli dizi de vardı. Yani çok popüler bir isim değil tabii ki ama yine var. :D
Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım :A Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandı :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Araf