2000'den itibaren deniyor da, sanırım bunu bilmediğin için değil, Z kuşağına sokmak istediğin için diyorsun.Z kuşağı dedin de zaten Z kuşağı 97'den itibaren doğanlara denilmiyor muydu? Ben mi yanlış biliyorum.
2000'den itibaren deniyor da, sanırım bunu bilmediğin için değil, Z kuşağına sokmak istediğin için diyorsun.Z kuşağı dedin de zaten Z kuşağı 97'den itibaren doğanlara denilmiyor muydu? Ben mi yanlış biliyorum.
Böyle deyip Hadise'yi rezil etmezsin inşallah. @12.AdamNeyse şu anda açılış odaklıyım, bakıcaz artık.
Hadise geçen sezon rezil olacağı kadar rezil olmuş. Şahlancak inş.Böyle deyip Hadise'yi rezil etmezsin inşallah. @12.Adam
Tanımıyorum zaten.Cengiz Kurtoğlu'nu tanımayan Y kuşağına pek rastlayamadım, Z kuşağı olduğunu düşündüm o açıdan.
Kızıştırmaya çalışıyor gibi oldu.
97-2000 arasındansın sen de o zaman?2000'den itibaren deniyor da, sanırım bunu bilmediğin için değil, Z kuşağına sokmak istediğin için diyorsun.
Bilimsel ve resmi olarak Z kuşağı 1997 - 2010 arasında doğan kesime hitaben söylenir. Sanıldığı gibi 2000'den itibaren değil yani, onu bir 97'li uydurmuş olabilir hatta.2000'den itibaren deniyor da, sanırım bunu bilmediğin için değil, Z kuşağına sokmak istediğin için diyorsun.
Oo bakıyorum da meşgule atıyoruz.Gün içinde sana dönüş yapacağım.
Git gide Sana benziyorumBilimsel ve resmi olarak Z kuşağı 1997 - 2010 arasında doğan kesime hitaben söylenir. Sanıldığı gibi 2000'den itibaren değil yani, onu bir 97'li uydurmuş olabilir hatta.
------
Oo bakıyorum da meşgule atıyoruz.
Les clubların tersi clublara götürsen olmaz mı?Üstüne daha çok ecünnü salarım o zaman. Bizim buralarda çok fazla les clublar oluyor. Bir gün seni götürmek şart oldu.
Yaş aldıkça fikirler beğeniler değişebilir.@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde?
------
Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu.
İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum.
Hadise geçen sezon yarışmadı ki?Hadise geçen sezon rezil olacağı kadar rezil olmuş. Şahlancak inş.
Hayır, değilim, üzgünüm ama sen 97'lisin.Tanımıyorum zaten.
97-2000 arasındansın sen de o zaman?
2000'dir aslında o, yanlış biliyorsun. 2000 doğanlar zaten "milenyum" falan deniyordu.Bilimsel ve resmi olarak Z kuşağı 1997 - 2010 arasında doğan kesime hitaben söylenir. Sanıldığı gibi 2000'den itibaren değil yani, onu bir 97'li uydurmuş olabilir hatta.
------
Oo bakıyorum da meşgule atıyoruz.
Canın sağolsun, yolun açık olsun.Git gide Sana benziyorum
Nasıl ya @/Billy Kane yarışmış ama şarkı göndermediğinden @/Çiğdem şarkıyı seçmiş ve o şarkıyla 150 küsur puan alarak elenmiş.Hadise geçen sezon yarışmadı ki?
Gidip istediğin kadar araştırabilirsin, aslında sen yanlış biliyorsun.Hayır, değilim, üzgünüm ama sen 97'lisin.
2000'dir aslında o, yanlış biliyorsun. 2000 doğanlar zaten "milenyum" falan deniyordu.
Sitem etme valla kendime yeni yeni geliyorum.Gecenin köründe yattım.Canın sağolsun, yolun açık olsun.
Ne 97'si? O kadar yaşlı değilim.Hayır, değilim, üzgünüm ama sen 97'lisin.
2000'dir aslında o, yanlış biliyorsun. 2000 doğanlar zaten "milenyum" falan deniyordu.
Gerçekten öyleymiş ve buna göre @phoebebuffay, Z kuşağı oluyor.Gidip istediğin kadar araştırabilirsin, aslında sen yanlış biliyorsun.
97'li olduğunu da kuşlar söyledi. @phoebebuffay
O zaman her türlü Z kuşağı oluyorsun.Ne 97'si? O kadar yaşlı değilim.
Ben Z kuşağından olmadığımı iddaa etmedim ki. Sen iddaa ediyorsun, oku direkt bana çevirmeye çalıştığına göre 97'lisin.O zaman her türlü Z kuşağı oluyorsun.
Reytingim çok yüksek olduğu için finale kadar çıktım Ancak finalde @kerem'in şarkısı cidden çok iddialıydı ve kazandıBırakmıştın ama hiç yabancı gelmiyorsun nedense, yani yabancı değilsindir. Denk gelmişizdir diye düşünüyorum ama şimdi denk gelme mesajlarını bulmak zor olur.
Mor ve Ötesi tam anlamıyla popüler bir müzik grubu değil aslında. Bu açıdan bıraktığımızda bir yerde tıkanabilirsin, şaşırma yani. Hadi maNga olsa daha iyi olurdu, o daha popüler. Burada daha çok popüler müzik tutuyor. Mesela @Maskeli Fedai hiç iddialı değildi başlangıçta ama genç kızların aşkı Yalın ile finale kadar götürdü. Tabii konunun genç kızlarla alakası yok, konu popüler olması.
Kullanıcı adının anlamını seviyorum, tam insanı anlatıyor. Şarkıdan mı geliyor, belki onun da etkisi vardı. Daha önce "Araf Zamanı" isimli dizi de vardı. Yani çok popüler bir isim değil tabii ki ama yine var.
Daha çok beğenmeye başladın inşallah? Listelerinde direkt zirve bekliyorum haberin olsun, daha aşağısı kurtarmaz.Yaş aldıkça fikirler beğeniler değişebilir.
Aksine uzun zamandır tek bir şarkısını dinlemişliğim yok.Daha çok beğenmeye başladın inşallah. Listelerinde direkt zirve bekliyorum haberin olsun, daha aşağısı kurtarmaz.