eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aynı konuları yine tartışmayalım lütfen. :A

Keşke hiç açmasaydım, şimdi sinirlenip bana en düşük puanları Manga'ya en yüksek puanları verirsin. :A
Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen. :J:A

İzlemiştim zaten ama yine izledim biraz. :A

Böyle saçma bir savunma yapacağını biliyordum. Eurovision'dan başka üstün başarısı yok dememe rağmen her defasında bundan bahsediyorsun. Bu da benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. :A
@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok." :D

@phoebebuffay'ın kendi iç dünyasında manipüle olmamanı tercih ederim. Ziya daha 1 yıl önce Bu Şarkı Benim'in rock haftasında maNga'yı ve MVÖ'yü listelediği sırasını şuracıkta ifşa edebilirim. :A
Zaten Mor ve Ötesi'ni 1 senedir dinlediğimi Manga'yı ise çocukluğumdan bildiğimi söylemiştim kendisine. :A @Araf

İşte insanlar büyüyor ve büyüdükçe müzik zevkleri de gelişiyor. :A
------

Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen. :J:A
@dreamy doğru mu bu? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Zaten Mor ve Ötesi'ni 1 senedir dinlediğimi Manga'yı ise çocukluğumdan bildiğimi söylemiştim kendisine. :A @Araf

İşte insanlar büyüyor ve büyüdükçe müzik zevkleri de gelişiyor. :A
------

@dreamy doğru mu bu? :A
Çocukluğun maNga, gençliğin Mor ve Ötesi, yaşlılığın herhalde Cengiz Kurtoğlu olur. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok." :D
Çok sıkıcı, kervan böyle yürümüyor maalesef... :A

Sunucu dediğin tarafsız olmalı ama @kerem berbat bir sunucu maalesef. Yarışmayı da manipüle edip beni ilk haftalarda göndermeye çalışacaktır. :A
İlk hafta kim elencek onu merak ediyorum. En çok üzüleceğim isim olacak çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Sunucu dediğin tarafsız olmalı ama @kerem berbat bir sunucu maalesef. Yarışmayı da manipüle edip beni ilk haftalarda göndermeye çalışacaktır. :A
1625591910277.png

"Kerem'im yapmaz öyle şey." :A
------

Cahilliğimi affet ilk defa duydum. :A
Yaşlanınca duyarsın. :A

MOR VE ÖTESİ,efsanesiniz
@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde? :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 104852

"Kerem'im yapmaz öyle şey." :A
------

Yaşlanınca duyarsın. :A
Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu. :A

İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum. :A

• İlginç
Reactions: serhatt and Araf
@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde? :A
------

Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu. :A

İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum. :A
Tanımadığına göre Z kuşağındansın, ondandır. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Araf and kerem
Korkum o, bi de erkenden iyi şarkıları kullanıp bitirmek. :A
Erkenden çok iyi şarkıları kullanma, eğer öyle olursa bir anda kendini dışarda bulursun. MS'nin doğası bu çünkü. :A
------

Arabesk pek sevmiyorum açıkçası. :A
------

Sayende ilkokul yıllarıma döndüm, teşekkürler. :A
Çok uzun zaman olmamıştır zaten hatırlıyorsundur her şeyi. :A
------

Gizlice yöneteceğine foruma gelsin artık. :A
Katılacağım demiştin bir ara sesin kesildi bakıyorum. :A

Cengiz Kurtoğlu'nu tanımayan Y kuşağına pek rastlayamadım, Z kuşağı olduğunu düşündüm o açıdan. :A

Kızıştırmaya çalışıyor gibi oldu. :A
Z kuşağı dedin de zaten Z kuşağı 97'den itibaren doğanlara denilmiyor muydu? Yanlış hatırladığımı da düşünmüyorum açıkçası. :A

Erkenden çok iyi şarkıları kullanma, eğer öyle olursa bir anda kendini dışarda bulursun. MS'nin doğası bu çünkü. :A
------

Çok uzun zaman olmamıştır zaten hatırlıyorsundur her şeyi. :A
------

Katılacağım demiştin bir ara sesin kesildi bakıyorum. :A
Neyse şu anda açılış odaklıyım, bakıcaz artık. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem