Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen.Aynı konuları yine tartışmayalım lütfen.
Keşke hiç açmasaydım, şimdi sinirlenip bana en düşük puanları Manga'ya en yüksek puanları verirsin.
Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen.Aynı konuları yine tartışmayalım lütfen.
Keşke hiç açmasaydım, şimdi sinirlenip bana en düşük puanları Manga'ya en yüksek puanları verirsin.
@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok."İzlemiştim zaten ama yine izledim biraz.
Böyle saçma bir savunma yapacağını biliyordum. Eurovision'dan başka üstün başarısı yok dememe rağmen her defasında bundan bahsediyorsun. Bu da benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.
Ben öyle kuru tehditlere pabuç bırakmam çeker giderim bak.Evet ecünnüleri üstüne salacağım tehddidi gerçekten işe yarıyormuş. Teşekkürler @xemrexxx.
Yeni @Çiğdem'in @phoebebuffay. @Çiğdem yin deli doluydu, bu bildiğin baştan kendini belli ediyor.Kim kız bu yolayım hemen forumdaki cadı sayısı 3 e düşmüşken tekrar artırmamalı
Zaten Mor ve Ötesi'ni 1 senedir dinlediğimi Manga'yı ise çocukluğumdan bildiğimi söylemiştim kendisine. @Araf@phoebebuffay'ın kendi iç dünyasında manipüle olmamanı tercih ederim. Ziya daha 1 yıl önce Bu Şarkı Benim'in rock haftasında maNga'yı ve MVÖ'yü listelediği sırasını şuracıkta ifşa edebilirim.
@dreamy doğru mu bu?Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen.
Üstüne daha çok ecünnü salarım o zaman. Bizim buralarda çok fazla les clublar oluyor. Bir gün seni götürmek şart oldu.Ben öyle kuru tehditlere pabuç bırakmam çeker giderim bak.
Cahilliğimi affet ilk defa duydum.Çocukluğun maNga, gençliğin Mor ve Ötesi, yaşlılığın herhalde Cengiz Kurtoğlu olur.
Çok sıkıcı, kervan böyle yürümüyor maalesef...@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok."
İlk hafta kim elencek onu merak ediyorum. En çok üzüleceğim isim olacak çünkü.Sunucu dediğin tarafsız olmalı ama @kerem berbat bir sunucu maalesef. Yarışmayı da manipüle edip beni ilk haftalarda göndermeye çalışacaktır.
Sunucu dediğin tarafsız olmalı ama @kerem berbat bir sunucu maalesef. Yarışmayı da manipüle edip beni ilk haftalarda göndermeye çalışacaktır.
Yaşlanınca duyarsın.Cahilliğimi affet ilk defa duydum.
@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde?MOR VE ÖTESİ,efsanesiniz
Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu.
Tanımadığına göre Z kuşağındansın, ondandır.@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde?
------
Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu.
İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum.
Oooo laf soktu, bu ağır oldu yalnız. @phoebebuffayTanımadığına göre Z kuşağındansın, ondandır.
Arabesk pek sevmiyorum açıkçası.Tanımadığına göre Z kuşağındansın, ondandır.
Sayende ilkokul yıllarıma döndüm, teşekkürler.Oooo laf soktu, bu ağır oldu yalnız. @phoebebuffay
bakınız: Müttefiklerin arasına nasıl kara kedi girer?
Erkenden çok iyi şarkıları kullanma, eğer öyle olursa bir anda kendini dışarda bulursun. MS'nin doğası bu çünkü.Korkum o, bi de erkenden iyi şarkıları kullanıp bitirmek.
Çok uzun zaman olmamıştır zaten hatırlıyorsundur her şeyi.Arabesk pek sevmiyorum açıkçası.
------
Sayende ilkokul yıllarıma döndüm, teşekkürler.
Katılacağım demiştin bir ara sesin kesildi bakıyorum.Gizlice yöneteceğine foruma gelsin artık.
Cengiz Kurtoğlu'nu tanımayan Y kuşağına pek rastlayamadım, Z kuşağı olduğunu düşündüm o açıdan.Oooo laf soktu, bu ağır oldu yalnız. @phoebebuffay
bakınız: Müttefiklerin arasına nasıl kara kedi girer?
Kızıştırmaya çalışıyor gibi oldu.Arabesk pek sevmiyorum açıkçası.
------
Sayende ilkokul yıllarıma döndüm, teşekkürler.
Z kuşağı dedin de zaten Z kuşağı 97'den itibaren doğanlara denilmiyor muydu? Yanlış hatırladığımı da düşünmüyorum açıkçası.Cengiz Kurtoğlu'nu tanımayan Y kuşağına pek rastlayamadım, Z kuşağı olduğunu düşündüm o açıdan.
Kızıştırmaya çalışıyor gibi oldu.
Neyse şu anda açılış odaklıyım, bakıcaz artık.Erkenden çok iyi şarkıları kullanma, eğer öyle olursa bir anda kendini dışarda bulursun. MS'nin doğası bu çünkü.
------
Çok uzun zaman olmamıştır zaten hatırlıyorsundur her şeyi.
------
Katılacağım demiştin bir ara sesin kesildi bakıyorum.