The_Erinch
Favori Üye
Ule bu dediğine Demet bile inanmazDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.![]()
Ule bu dediğine Demet bile inanmazDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.![]()
Katıl da onla her hafta bir vereyimDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.![]()
AdaaaammAdamın laf ettiği şarkıcı daha kendisi düğme bile değildi...Bu alemdeydi...
Ve burdada Son Dört de..
Haticeler önemli değil, neticelere bakalım.
Demet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen.Katıl da onla her hafta bir vereyim
Cümlenin sonuna gelmeden önce terliğimi hazırlıyordumDemet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen.Ama bir Candan Erçetin değil.
![]()
O istifa etmedi mi halaŞenol Güneş'ten beklediğimizi kim yapıyor![]()
Pazar günü Hande Yener ile birlikte bizim burada konseri varmış. Gideceğim.Cümlenin sonuna gelmeden önce terliğimi hazırlıyordum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok daha çift hanelerde yememiz gerekiyorO istifa etmedi mi hala![]()
O da olur yakındaYok daha çift hanelerde yememiz gerekiyor![]()
Ben onu şakasına dedim ama cidden bildiğim şarkıları kadarıyla beğenmiyorum Serdar Ortaç bile iyidir bundanDemet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen.Ama bir Candan Erçetin değil.
![]()
Ben Sıla'yı özledim, Rihanna'yı, Katty Pery'i, Demet Akalın'ı özledim. Candan Erçetin ne abi, kafamı duvarlara vuracağım şimdi. Ne hâle geldi güzelim yarışma.
Demet Akalın > 3x Serdar Ortaç > Candan Erçetin.Ben onu şakasına dedim ama cidden bildiğim şarkıları kadarıyla beğenmiyorum Serdar Ortaç bile iyidir bundan
Ne olur geri dönnnnn 😭😭😭Serdar ve Hadise gidecek demiştim ta en baştanBiliyorum da konuşuyorum
Yarı finale kalanlar tebrikler.
@Çiğdem @slhttnmtl üzüldüm![]()
Yarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecektiNe olur geri dönnnnn 😭😭😭
Sensiz çok sönüktü sonuç gecesiYarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecekti![]()
Sıla'lı, Göksel'li sezonları özledim. 😭😭Yarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecekti![]()
Belliydi zaten kalan yarışmacıların 6sını toplasan bir ben edemezdi çenedeSensiz çok sönüktü sonuç gecesibaksana fark var önceki hafta ile
![]()