deniz yoktu da ondan kaos yokSonuç geceleri haftalık konuların 2 katı mesaj olur normalde ama ilk kez bir sonuç gecesi bağlantılı olduğu hafta konusunun gölgesinde kaldı.
Aman kaos olmasın yeter
deniz yoktu da ondan kaos yokSonuç geceleri haftalık konuların 2 katı mesaj olur normalde ama ilk kez bir sonuç gecesi bağlantılı olduğu hafta konusunun gölgesinde kaldı.
Aman kaos olmasın yeter
Teşekkürler.Emeklerine sağlık. @Emre Ozansoy
Az yarışmacı kaldığı için konuda da az kişi vardı. Bende o olan kişileri sıkmadan ilerlemeye çalıştım. Teşekürler.Eline sağlık @Emre Ozansoy biraz meşguldüm. Vmym finaline bile bakamadım bitmiş o da arada etiket geliyordu. Hızlı ilerledi sanki bugün
Ve rezillik tekrardan baş göstermiş2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.
Geçen sezon @eskici Bu Şarkı Benim'de kullanacaktı ama elenirsin deyince vazgeçmişti.
Sesi mi var da katılacak?Kuz Gülşen katılmış mıydı bu sene @Emre Ozansoy @kerem @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Angelica @Zeyno @EmreCan @eskici @Aserat @xBUGRAx @Alos @Gerekli24 @cookies @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 108837Ekli dosyayı görüntüle 108838Ekli dosyayı görüntüle 108839Ekli dosyayı görüntüle 108840
@Maskeli Fedai ye göre her hafta Ram puanı Hakediyormuş Gülşen demek ki şeysi var sesi yaniSesi mi var da katılacak?
Neden eskiAramızda olmayan "eski" (!) özel jürimiz @eskici'nin oyları
6) Serdar Ortaç - Dansöz
5) Pinhani - Hele Bi Gel
4) Hadise - Düm Tek Tek
3) Tarkan - Şımarık
2) Candan Erçetin - Yalan
1) maNga - Bir Kadın Çizeceksin
@DarkLegenDBen Sıla'yı özledim, Rihanna'yı, Katty Pery'i, Demet Akalın'ı özledim. Candan Erçetin ne abi, kafamı duvarlara vuracağım şimdi. Ne hâle geldi güzelim yarışma.
------
@slhttnmtl elenmeseydin hangi şarkıları kullanacaktın?
Hayal görüyordur o.@Maskeli Fedai ye göre her hafta Ram puanı Hakediyormuş Gülşen demek ki şeysi var sesi yani
Şu güzelliğe bak be katılsa fark ederdin herhaldeKuz Gülşen katılmış mıydı bu sene @Emre Ozansoy @kerem @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Angelica @Zeyno @EmreCan @eskici @Aserat @xBUGRAx @Alos @Gerekli24 @cookies @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 108837Ekli dosyayı görüntüle 108838Ekli dosyayı görüntüle 108839Ekli dosyayı görüntüle 108840
Aramızda olmadığın için kovuldun.Neden eski
Adamın laf ettiği şarkıcı daha kendisi düğme bile değildi...Bu alemdeydi...
Hadi hepsini anladım da Demet Akalın ne yahu Candan Erçetin'in muazzam bir sesi var @The_ErinchBen Sıla'yı özledim, Rihanna'yı, Katty Pery'i, Demet Akalın'ı özledim. Candan Erçetin ne abi, kafamı duvarlara vuracağım şimdi. Ne hâle geldi güzelim yarışma.
------
@slhttnmtl elenmeseydin hangi şarkıları kullanacaktın?
Ersinin canı sıkıldı bana sarıyorHadi hepsini anladım da Demet Akalın ne yahu Candan Erçetin'in muazzam bir sesi var @The_Erinch
Sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorumAramızda olmadığın için kovuldun.
Geç kaldın maalesef.Sen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum
Senin kovman geçerli değil, benim istifam geçerliGeç kaldın maalesef.
Demet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.Hadi hepsini anladım da Demet Akalın ne yahu Candan Erçetin'in muazzam bir sesi var @The_Erinch
Şenol Güneş'ten beklediğimizi kim yapıyorSen beni kovamazsın, ben istifa ediyorum