The_Erinch
Favori Üye
Ule bu dediğine Demet bile inanmazDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.
Ule bu dediğine Demet bile inanmazDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.
Katıl da onla her hafta bir vereyimDemet Akalın, Candan Erçetin'i cebinde gezdirir.
Adaaaamm boş konuşanlara bakma senAdamın laf ettiği şarkıcı daha kendisi düğme bile değildi...Bu alemdeydi...
Ve burdada Son Dört de..
Haticeler önemli değil, neticelere bakalım.
Demet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen. Ama bir Candan Erçetin değil.Katıl da onla her hafta bir vereyim
Cümlenin sonuna gelmeden önce terliğimi hazırlıyordumDemet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen. Ama bir Candan Erçetin değil.
O istifa etmedi mi halaŞenol Güneş'ten beklediğimizi kim yapıyor
Pazar günü Hande Yener ile birlikte bizim burada konseri varmış. Gideceğim.Cümlenin sonuna gelmeden önce terliğimi hazırlıyordum
Yok daha çift hanelerde yememiz gerekiyorO istifa etmedi mi hala
O da olur yakındaYok daha çift hanelerde yememiz gerekiyor
Ben onu şakasına dedim ama cidden bildiğim şarkıları kadarıyla beğenmiyorum Serdar Ortaç bile iyidir bundanDemet Akalın ve 1 vermek? 😱 Kadın kalite resmen. Ama bir Candan Erçetin değil.
Ben Sıla'yı özledim, Rihanna'yı, Katty Pery'i, Demet Akalın'ı özledim. Candan Erçetin ne abi, kafamı duvarlara vuracağım şimdi. Ne hâle geldi güzelim yarışma.
Demet Akalın > 3x Serdar Ortaç > Candan Erçetin.Ben onu şakasına dedim ama cidden bildiğim şarkıları kadarıyla beğenmiyorum Serdar Ortaç bile iyidir bundan
Ne olur geri dönnnnn 😭😭😭Serdar ve Hadise gidecek demiştim ta en baştan Biliyorum da konuşuyorum Yarı finale kalanlar tebrikler.
@Çiğdem @slhttnmtl üzüldüm
Yarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecektiNe olur geri dönnnnn 😭😭😭
Sensiz çok sönüktü sonuç gecesi baksana fark var önceki hafta ileYarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecekti
Sıla'lı, Göksel'li sezonları özledim. 😭😭Yarı finale kalsaydım Yaramizda Kalsın gelecekti
Belliydi zaten kalan yarışmacıların 6sını toplasan bir ben edemezdi çenedeSensiz çok sönüktü sonuç gecesi baksana fark var önceki hafta ile