Biz bu lafları çok duyduk, boş konuşmakta üstüne yok, icraat yaptığın zaman kaale almayı başlarım seni
@MasacRE- bile şarkıcımı beeğndiyse bittin demektir ayrıca biz @sokak sanati ve @DarkLeqenD ile ittifak kurduk değil mi gençler
Biz bu lafları çok duyduk, boş konuşmakta üstüne yok, icraat yaptığın zaman kaale almayı başlarım seni
nefret ederim grupta tek kız yok ya)
Tahmin etmiştim zaten
@vadikızı da şarkıcısını değiştirmiş zaten jüri başkanını da arkamıza alamadık. Anlaşılan ilk hafta yolcuyuz
Uza bi ya.ss@MasacRE- bile şarkıcımı beeğndiyse bittin demektir ayrıca biz @sokak sanati ve @DarkLeqenD ile ittifak kurduk değil mi gençler
Tahmin etmiştim zaten
@vadikızı da şarkıcısını değiştirmiş zaten jüri başkanını da arkamıza alamadık. Anlaşılan ilk hafta yolcuyuz
seversiniz hogathayla birlikte hepside sizin kovalayacağınız parlaklardanmerak etme sen şarkıları seversem oylarım yüksek olur
rihannanın klibini koy senin sadakat oğlanlarınıns adece sesi gelsin görüntüden kurtarır belki en azından
seversiniz hogathayla birlikte hepside sizin kovalayacağınız parlaklardan)
hos geldin. buralari cok bos birakmanefret ederim grupta tek kız yok ya)
hos geldin. buralari cok bos birakma
artik senle az cok muhabettimiz var. birzamanlar gösterdigim tepkiyi göstermem. sana karsi positivim artiksüpürgesiz gelmişsin bu sefer) daha az tehlikeli gördüm seni)
e beni desteklersin artık 😉
adi selimmi
hop hop o benim bayragimi aldi Zerrin Özeri. bir seyi derken iki kere dusunBu işler karşılıklı ama sen anlaşma yapacağım en zayıf kişisin soylim.
@MasacRE- bile şarkıcımı beeğndiyse bittin demektir ayrıca biz @sokak sanati ve @DarkLeqenD ile ittifak kurduk değil mi gençler
şarkıcı bakımından mı yoksa eğitimsiz biri olarak gördüğün içinmi
kendini ezdirme artik yeter. egitimsiz ? universite okuyan cokmu iyi sanki.şarkıcı bakımından mı yoksa eğitimsiz biri olarak gördüğün içinmi
@vadikızı Zerrin Özer seçimin hayırlı olsun abla, inşallah pişman olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?