MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

bu versionu güzel tabikide ama jennifer lopezi neden almadığınıda anlamıs değilim isim olarak herkes bilir

Böyle 15 coverı var 10 tanede güzel şarkısı var kesin finaldeyim.

Jennifer'ı pek dinlemiyorum ben. Bi Aint your mama bi de pitbull ile olan şarkısını bilirim.

Ben zengin oldugum icin o bana dokunmaz 😉 yelkenler gecen suya inildi bunu duyunca sen merak etme 😉

Neyse bence hatta müttefik olma ihtimalimiz var.

Böyle 15 coverı var 10 tanede güzel şarkısı var kesin finaldeyim.

Jennifer'ı pek dinlemiyorum ben. Bi Aint your mama bi de pitbull ile olan şarkısını bilirim.

Neyse bence hatta müttefik olma ihtimalimiz var.
muttefik ne demek acikla ?
turkiyede buyumedigim icin cok asiri hakim degilim turkceye. baskalarina nazaran bukadar konusabildigimede sukur

Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛

Mayış vereceksen
kaç hafta sürecek?
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll

Maaşlarınızı juri başkanız @destere den alıcaksınız

Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛

Mayış vereceksen
kaç hafta sürecek?
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll

Maaşlarınızı juri başkanız @destere den alıcaksınız

sen ne diye beni simdiden karalamaya dusman cogaltmaya calisiyorsun.
@destere ne alaka
ben onla iyi anlasiyom 😉

gör iste hep aklimdasin. sen liste hazirlarken hic demedin hemserim nerde diye
Olur mu öyle şey ben aylar önce fark etmiştim durumu, sayemde favori üye seçildin
Ozan'a dedim ama takmadı o zamanlar, sen de pek aktif değildin ilgilenmiyordun böyle şeylerle sonra kaynadı gitti mesele, ama çözecez inşallah dosicim ya.

hadi inanalim

ha yani elendikten sonra sanatcima ortak olacaksin onu diyon 😛
cok zeki biriyim. dil ögrenme konusundada iyiyim

Beraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.

BEN AÇIKLAMA YAPAYIM CNM ŞİKE ORTAĞIM OLURMUSUN DİYOR SANA

Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.

Beraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.

Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.
yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksa

yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksa

O sendin aynaya bak görürsün

Ariana grande işte be. bak dinle biraz.

ben Şike yapmayi sevmem

ilk haftalarda elenecegin icin ortakligi bosver. sende final isigi görmuyorum

Arabesk forumda çabuk harcanıyor bence sen kendine dikkat et.

Neyse yatıyorum iyi geceler.

@DarkLeqenD yarın seninle şu yarışma işini konuşalım sadık yardımcım.

Her hafta olmaması iyimiş

Kesinlikle ben her hafta seni sık boğaz edeceğim zaten şurada yabancı dinleyen 3-5 kişiyiz. Ezilen halk olmayalım.
Şimdiden darladın haa