MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
ilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim :( hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss

ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu :F ben 19 dedim bu arada
30 yıldır şarkıcı diyipte yani 19 demek olmamış ozaman 20 neden söylemedin kendine okadar güveniyorsan canikom :A:A:A

benim mustimde 25 yıldır şarkıcı yani 15 tane albümü var 20 dedim gitti senin gibi övüpte düşük sayı söylemedim :A:A:A

20 hafta olucak gibi görünüyor bu bizler için sıkıntılı olsada bende 20 haftayı seçtim tamam sıkıntı yaşayacaz ama haftaların uzun olmasıda bence biraz cazib klıyor yarışmayı elenen juri olur ayoll yine oy verir bu heyecandan mahrm kalmaz bence haftaların uzun olması iyidir all starın tadını doya doya çıkartırız hemen bitmez sırf buyüzden 20 dedim zaten :A:A:A

20 hafta olucak gibi görünüyor bu bizler için sıkıntılı olsada bende 20 haftayı seçtim tamam sıkıntı yaşayacaz ama haftaların uzun olmasıda bence biraz cazib klıyor yarışmayı elenen juri olur ayoll yine oy verir bu heyecandan mahrm kalmaz bence haftaların uzun olması iyidir all starın tadını doya doya çıkartırız hemen bitmez sırf buyüzden 20 dedim zaten :A:A:A
Ne 20 diyon çok uzun sürer o zaman işlerimiz var sınavlarımız var 1ayda bitsin işte ne 20si.sssss