- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
eleniceğimi düşünüyosun hımm
bulurum ben sorun değil amaç eğlenmek elensemde önemli
değill yarışmaya kabul edilmek bile güzel benim için
Prensesleri reddedemeyiz ki
eleniceğimi düşünüyosun hımm
Abla Bengünün 20 hit şarkısı varmı iyi düşün.eleniceğimi düşünüyosun hımm
Prensesleri reddedemeyiz ki
Abla Bengünün 20 hit şarkısı varmı iyi düşün.
Sen ne sabırsız şeysin öyle 😕🙄Off @gözlemci gitmeden önce gönder ilk hafta şarkılarını 2 hafta oy kullanmasada olur.
Sen ne sabırsız şeysin öyle 😕🙄
30 yıldır şarkıcı diyipte yani 19 demek olmamış ozaman 20 neden söylemedin kendine okadar güveniyorsan canikomilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss
ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu ben 19 dedim bu arada
rüşvetee güveniyom demiyo da .ss cengo senin verdiğin paralarla tatile çıkmış diyollaBen sanatçıma güveniyorum 20 olsun.
Mübarek dur yeni girdim hemen saldırıya geçtirüşvetee güveniyom demiyo da .ss cengo senin verdiğin paralarla tatile çıkmış diyolla
rüşvetçi sılayı gördüm fotonda atıldımMübarek dur yeni girdim hemen saldırıya geçti
Önemli değil eğlendiysen ne mutlu@denizz19 çok sağol Antalya ve İzmir de mükemmel günler geçirdim sayende.Seviliyorsun
Önemli değil eğlendiysen ne mutlu
aaa rüşvetin belgesi @Çiğdem- @sokak sanati koşunYeni paralar ne zaman geliyor @denizz19
Ne 20 diyon çok uzun sürer o zaman işlerimiz var sınavlarımız var 1ayda bitsin işte ne 20si.sssss20 hafta olucak gibi görünüyor bu bizler için sıkıntılı olsada bende 20 haftayı seçtim tamam sıkıntı yaşayacaz ama haftaların uzun olmasıda bence biraz cazib klıyor yarışmayı elenen juri olur ayoll yine oy verir bu heyecandan mahrm kalmaz bence haftaların uzun olması iyidir all starın tadını doya doya çıkartırız hemen bitmez sırf buyüzden 20 dedim zaten