ayy ben kararsız kaldım şuan@Çiğdem- bu arada ben etki etmek istemiyorum tabi ki benim yaptığım tam bilgiyi sağlamak.
Yani Atiye bu kadar şarkı çıkartmış ise diğerlerinin hepsi dev şarkıcılar. Bence kimsenin korkmasına gerek yok.
Ne yapıyon sen ya zaten Eylül ortasında başlıcaz
Tm bakacaz artık takılma sende öylesi diyorum.Zorluyor muyum.😱 Sadece benim aklıma yatanı anlatıyorum.
Kimse zorla kullanmadı.
Ufff dur hele.
Biz onu Apustos'un ortasına çekeceğiz. Onun içinde planlarım var.
Şaka bir yana Eylül'ün başı dedin sen ama.
ayy ben kararsız kaldım şuan
mustafa sandal forumda pek sevilmiyor özellikle 3-4 kişilik bir grup vardı musti söylüyor diye o gruptan her hafta düzenli 1 puanlar yağıyordu 🙂🙂🙂
ben mustafa sandal fobisi olmayan herhangi bir yerde olsam 35 haftalı survivorda bile rahat yarışırım mustafa sandalın sezen aksu kadar geniş kocaman bir havuzu var hatta şarkı denizi var hiçbir zaman ben şarkı bulmak yönünden sıkıntı çekmem o bakımdan güvenim tam ama foruma güvenim yok 2.sezon bunu gördüm yaşadım mustafa sandal söylyor diye 1 puan veren düzenli bir gurubum vardı benim
hernekadar musti pek sevilmesede popüler parçalarını kimse inkar edemez ilgide görmüştü o popüler parçalara kadar ayakta durabilirsem ondan sonrası final için büyük favori olurum oyüzden hafta yükselirse bana olumsuz etki yaratabilir şuan ekliceğim şarkılarla elenebilirim şu adamın sevildiği her hangi yerde 35 şarkıda sunarım ben ama bu forumda aynı şey geçerli değil serdar ortaçı yarıştırıan @Bully beni anlar aynı şey serdar içinde geçerli yoksa karabiberim gibi bir parçanın elenmesi başka yerde asla böyle birşey yaşanmazdı şarkıyı mustimi serdarmı söylüyor verelim1 leri böyle ortamda ben çok risk alabilirmiyim bilmiyorum ben herşeye rağmen final hedefim var o kaliteli parçalara kadar ayakta kalırsamda bu hedefin büyük favorisi olurum ama haftalar yükselince risk doğuyor bana🙂
Evet sonra gözlemci tatil yapacağım dedi 1 hafta erteledim
Elendiği şarkı değil mi bu yaSizi Sertap ile başbaşa bırakıyoruz
Berabere oldu.
Sen bana kızdın mı tepkimle ilgli?@ozgur2113 19-20 düşünüyor. Ben konuştum onunla @Çiğdem- 'imde ufak bir gaz ile bize kayacak.
Yorumları okuyordum.@ozgur2113 bir oy veremedin
Sen bana kızdın mı tepkimle ilgli?
Yorumları okuyordum.
Rahat bir şekilde 18 şarkın varsa 2 şarkı ekleyebilirsin diye düşünüyorum. Listeme 2 bilinen şarkı daha ekledim. Ben de 20 hafta diyecem.
Hatta dedim bile.
Bende çoğu kişi gibi ani tepki verebiliriyorum biz @GunesinOglu ile barıştık hallettik benden ilk kez böyle tepki görmüşsündür de ondan dedim.Şaşırdım sadece niye kızayım.
ayoll bende isterimmm haftaların çok olup eğlenmemizi ama o popüler parçalara ulaşmam için köprünün kısa olması gerekiyor benceİlk haftalarda senin yanacağını düşünmüyoruk ben. Mustafa'nın şarkılarından daha zaıf şarkılarla gelenler olacaktır final hedefleyenler arasında. Ben bu olaya kalkışmadan önce en çok sen desteklersin diye düşünmüştüm.