Nerdeyse 13 şarkıyı bile zor buluyorduk 20 ne demek ya.sssss@GunesinOglu @EFE UYSAL şu çekilmek mevzusunu kapatalım bence. Efe sen kapattıysan tabi.
@EFE UYSAL ben sadece gerçektenn değerli bir All Star olsun diye uğraşıyorum.
Nerdeyse 13 şarkıyı bile zor buluyorduk 20 ne demek ya.sssss@GunesinOglu @EFE UYSAL şu çekilmek mevzusunu kapatalım bence. Efe sen kapattıysan tabi.
@EFE UYSAL ben sadece gerçektenn değerli bir All Star olsun diye uğraşıyorum.
Nerdeyse 13 şarkıyı bile zor buluyorduk 20 ne demek ya.sssss
3 sezonda böyle olmadımı herkes elendi üs üste normal birşey benim için sorun teşkil etmez.Bence 20 haftayı istemeyecek ve en bütük tehlikede olan isimler Katy Perry ve Rihanna. İkisinin şarkı yelpazesi çok geniş ama yabancı şarkıcı malum. Ona rağmen ben istiyorum. Çünkü tek başıma elenmeyi tercih ederim.
16 şarkı bulmuştun ilk seferde. Fazladan 4 tane bulmak mı zor geldi.
@GunesinOglu çünkü kimse 7 hafta üst üste 2 kişinini elenmesini istemez. Ben tabloyu görür görmek gözlerimi pörtlettim.
Ben hala A B grubu istiyorum @GunesinOglu
3 sezonda böyle olmadımı herkes elendi üs üste normal birşey benim için sorun teşkil etmez.
3 sezonda böyle olmadımı herkes elendi üs üste normal birşey benim için sorun teşkil etmez.
Elenirsem elenirim beni açımdan sorun yok.Yok o olmaz hiç umutlanma
Çünkü hiç biriyle aynı anda elenmedin
Öyle söyleyince kulağa daha mantıklı geliyor, ama 20 hafta çok uzun gerçekten.Yani mantıklı kararları genelde veren birisin ve inanamıyorum. 7 hafta üst üste 2 kişinin elenmesi yerine 4 hafta üst üste 2 kişiyi elemeyi tercih etmeni anlamadım o nedenle sana özellikle yazdım
Bence hepimiz çok değerli ve güçlü yarışmacılarız ve bir an önce kenara atılıp finale gitmeyi kabul etmemeliyiz. Bence sen bir daha düşün.
Cidden 13 şarkıyı zor buldum 20 ne demek.sssss@Çiğdem- kaç dakikadır bön bön bakıyorsun ekrana. Oy ver hadi.
Öyle söyleyince kulağa daha mantıklı geliyor, ama 20 hafta çok uzun gerçekten.
Zamansal olarak mı diyorsun sen. Zaten finale kalmazsın ebnce dert etme o kadar.
20 hafta dediğine bakma sen en fala Ekim sonuna biter.
Cidden 13 şarkıyı zor buldum 20 ne demek.sssss
Ne herkesi zorluyon öyle birşey var mı.Zamansal olarak mı diyorsun sen. Zaten finale kalmazsın ebnce dert etme o kadar.
20 hafta dediğine bakma sen en fala Ekim sonuna biter.
5. Haftadan sonra hızlandırılmış çekimlere başlarız
Kafa mı kaldı senin yüzünden konuş konuşa kafa gitti.Lan kar kere aynı şeyi yazdın bana. İyimisin. Cevap verdim yaa 16 şarkı bulduk 2. sezonda. 18 şarkıyıda bulmuştun zaten az önce. 20'yi bulmakta ne var. Mustafa hem seviliyor forumda.
Yani. İlk başta biraz ağır gidilir ama Ekim bile bitmeden biter yarışma.
Ne herkesi zorluyon öyle birşey var mı.