MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Bence 20 haftayı istemeyecek ve en bütük tehlikede olan isimler Katy Perry ve Rihanna. İkisinin şarkı yelpazesi çok geniş ama yabancı şarkıcı malum.:D Ona rağmen ben istiyorum. Çünkü tek başıma elenmeyi tercih ederim.:D

Nerdeyse 13 şarkıyı bile zor buluyorduk 20 ne demek ya.sssss

16 şarkı bulmuştun ilk seferde.:( Fazladan 4 tane bulmak mı zor geldi.:(

@GunesinOglu çünkü kimse 7 hafta üst üste 2 kişinini elenmesini istemez. Ben tabloyu görür görmek gözlerimi pörtlettim.:F

Bence 20 haftayı istemeyecek ve en bütük tehlikede olan isimler Katy Perry ve Rihanna. İkisinin şarkı yelpazesi çok geniş ama yabancı şarkıcı malum.:D Ona rağmen ben istiyorum. Çünkü tek başıma elenmeyi tercih ederim.:D

16 şarkı bulmuştun ilk seferde.:( Fazladan 4 tane bulmak mı zor geldi.:(

@GunesinOglu çünkü kimse 7 hafta üst üste 2 kişinini elenmesini istemez. Ben tabloyu görür görmek gözlerimi pörtlettim.:F
3 sezonda böyle olmadımı herkes elendi üs üste normal birşey benim için sorun teşkil etmez. :X

Yani mantıklı kararları genelde veren birisin ve inanamıyorum. 7 hafta üst üste 2 kişinin elenmesi yerine 4 hafta üst üste 2 kişiyi elemeyi tercih etmeni anlamadım o nedenle sana özellikle yazdım:D
Bence hepimiz çok değerli ve güçlü yarışmacılarız ve bir an önce kenara atılıp finale gitmeyi kabul etmemeliyiz.:X Bence sen bir daha düşün.
Öyle söyleyince kulağa daha mantıklı geliyor, ama 20 hafta çok uzun gerçekten.