@GunesinOglu DarkLeqenD'in oyu saymayacaksın dimi sadece yarışmacıların oyları sayılmalı
Jürilerden kullanan olursa onların da sayılmasın.
@GunesinOglu DarkLeqenD'in oyu saymayacaksın dimi sadece yarışmacıların oyları sayılmalı
Elencen şimdi ağlayacan sonra.@GunesinOglu DarkLeqenD'in oyu saymayacaksın dimi sadece yarışmacıların oyları sayılmalı
Bende çoğu kişi gibi ani tepki verebiliriyorum biz @GunesinOglu ile barıştık hallettik benden ilk kez böyle tepki görmüşsündür de ondan dedim.
ayoll bende isterimmm haftaların çok olup eğlenmemizi ama o popüler parçalara ulaşmam için köprünün kısa olması gerekiyor bence
o musti fobisinden sendede var bu huyunu bırakabilirsen düşünürüm belki
Reyizin oyu tabii ki sayılmalı. O istisna.Pompy kullansa onu da sayacağım
Pompy kullansa onu da sayacağım
Yalın'la 1 kez bile elenme tehlikesi yaşamadım Serdar'la da elenene kadar hiç yaşamadım ben sen miyim yanlış strateji yapacamElencen şimdi ağlayacan sonra.
aaaaa sende öyle bir laf ettinki yani altında kalınıcak gibi değilBu tepkine şaşırmadım işte. Güzel davranmışsın yine.
Kız biz onu konuştuk yaa. Biraz üstten alıcam Musti'yi. Ne kadar Riri köftesi o kadar Musti.
Bence Koskoca Megastar yani 18 şarkı ile kısıtlanıyorsa bilemeyeceğim. 2. sezonda final haftasını görememesine şaşmamak lazım.
Ne hakaretş nerdeyse 18 şrkı bulamıyordum.Yalın'la 1 kez bile elenme tehlikesi yaşamadım Serdar'la da elenene kadar hiç yaşamadım ben sen miyim yanlış strateji yapacam
Benim kafam rahat 20 şarkı bulamam diye kıvranan sensin. Yaptığın koskoca Ceceli'ye hakaret resmen.
aaaaa sende öyle bir laf ettinki yani altında kalınıcak gibi değil
Seni ikna etmeye çalışıyor bırak.aaaaa sende öyle bir laf ettinki yani altında kalınıcak gibi değil
öyle aslında megastar lakabı mustinindir tarkana süperstar lakabı deniliyor ama yeni nesil pek bilmez bunuYani bize MegaStar deyip duruyorsun. Biz tüm forumun ecnebi antiliğine rağmen eğlencemiz uzasın diye uğraşırken bence hiç yakışmadı. Sen en doğru kararı vereceksi bence Çiğdem.
Ne hakaretş nerdeyse 18 şrkı bulamıyordum.
Var ama kimin şarkıyı ne zaman sevip seveceği belli olmuyor.Abartıyorsun bence ayrıca Ceceli'de All-Star için kullanabileceğin 20 şarkı yoksa adam müziği bıraksın yani.
Beni ikna edemessin ama.
@sokak sanati ne kararı alındı anlat