MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
@GunesinOglu DarkLeqenD'in oyu saymayacaksın dimi sadece yarışmacıların oyları sayılmalı :A

Jürilerden kullanan olursa onların da sayılmasın. :D

Bende çoğu kişi gibi ani tepki verebiliriyorum biz @GunesinOglu ile barıştık hallettik benden ilk kez böyle tepki görmüşsündür de ondan dedim. :D

Bu tepkine şaşırmadım işte.:D Güzel davranmışsın yine.:D

ayoll bende isterimmm haftaların çok olup eğlenmemizi ama o popüler parçalara ulaşmam için köprünün kısa olması gerekiyor bence:F

o musti fobisinden sendede var bu huyunu bırakabilirsen düşünürüm belki :A:A:A

Kız biz onu konuştuk yaa. Biraz üstten alıcam Musti'yi.:F Ne kadar Riri köftesi o kadar Musti.:F
Bence Koskoca Megastar yani 18 şarkı ile kısıtlanıyorsa bilemeyeceğim. 2. sezonda final haftasını görememesine şaşmamak lazım.:A

Elencen şimdi ağlayacan sonra. :F :A
Yalın'la 1 kez bile elenme tehlikesi yaşamadım Serdar'la da elenene kadar hiç yaşamadım ben sen miyim yanlış strateji yapacam :A

Benim kafam rahat 20 şarkı bulamam diye kıvranan sensin. :A Yaptığın koskoca Ceceli'ye hakaret resmen. :F

Bu tepkine şaşırmadım işte.:D Güzel davranmışsın yine.:D

Kız biz onu konuştuk yaa. Biraz üstten alıcam Musti'yi.:F Ne kadar Riri köftesi o kadar Musti.:F
Bence Koskoca Megastar yani 18 şarkı ile kısıtlanıyorsa bilemeyeceğim. 2. sezonda final haftasını görememesine şaşmamak lazım.:A
aaaaa sende öyle bir laf ettinki yani altında kalınıcak gibi değil
:F:F:F

Yalın'la 1 kez bile elenme tehlikesi yaşamadım Serdar'la da elenene kadar hiç yaşamadım ben sen miyim yanlış strateji yapacam :A

Benim kafam rahat 20 şarkı bulamam diye kıvranan sensin. :A Yaptığın koskoca Ceceli'ye hakaret resmen. :F
Ne hakaretş nerdeyse 18 şrkı bulamıyordum.

Yani bize MegaStar deyip duruyorsun. Biz tüm forumun ecnebi antiliğine rağmen eğlencemiz uzasın diye uğraşırken bence hiç yakışmadı.:A Sen en doğru kararı vereceksi bence Çiğdem.:Z
öyle aslında megastar lakabı mustinindir tarkana süperstar lakabı deniliyor ama yeni nesil pek bilmez bunu :F:F:F

sıkıntı yaşarsakta yaşarız napalım istiyorsanız 20 derim bende:F