2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | RüzgarGülü Vs Bully

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya @Bully demeye girdim çünkü sözüm vardı seni destekleyeceğim demiştim foruma yaptığı birsey için bir konuda soru sormuştum evet demişti forum için bende destekleyeceğim demiştim girdim konuya oy vermeden okuyayım dedim ve gördüm ben şok 🥲

@RüzgarGülü çok sevdiğim ve değerli bir isim. İyi olan kazansın :D

Oyumu kendime kullandım, sen de öyle yaparsın :A
Sonra bunu gördüm evet kendime oy veririm acımam ama sana da söz vermiştim. Sözlerimi tutarım hep ama madem kendine verir demişsin insanları şaşırtmayi da sevmem verdim kendime :D

Kral öncelikle seninle yarışmak güzel adminin dediği gibi kazanırsın sennn :D

@Bully forumun etkinlik canavarı aramızda yeniden olması şahane. Muhtemelen önümüzdeki 3-5 yıl o kazanır böyle anketleri. :A

Benim oyum fazla gerilerde kalmamasını istediğim, forumda 15. yılını kutlamaya hazırlanan orijinal insan @RüzgarGülü'ne. Forumdaki en parlak yıllarından birini geçirdi. Nice yıllara. :Z
Adminim çok teşekürler. Bu mesajinla ayrı motive oldum. Forumdan hatta birçok şeyden koptugum şu gunlerde motive kaynağı oluyorsunuz teşekürler :D

• Harika
Reactions: bazinga and Bully
Konuya @Bully demeye girdim çünkü sözüm vardı seni destekleyeceğim demiştim foruma yaptığı birsey için bir konuda soru sormuştum evet demişti forum için bende destekleyeceğim demiştim girdim konuya oy vermeden okuyayım dedim ve gördüm ben şok 🥲

Sonra bunu gördüm evet kendime oy veririm acımam ama sana da söz vermiştim. Sözlerimi tutarım hep ama madem kendine verir demişsin insanları şaşırtmayi da sevmem verdim kendime :D

Kral öncelikle seninle yarışmak güzel adminin dediği gibi kazanırsın sennn :D

Adminim çok teşekürler. Bu mesajinla ayrı motive oldum. Forumdan hatta birçok şeyden koptugum şu gunlerde motive kaynağı oluyorsunuz teşekürler :D
Bana destek olacağını söylemiştin de bu kadar destek olacağını tahmin edemedim, mahçup oldum :D Sen oylamalarda kendine kullandığın için gelenek bozulmasın dedim.

Seni eleyebilirsem desteğe devam edersin artık :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Bana destek olacağını söylemiştin de bu kadar destek olacağını tahmin edemedim, mahçup oldum :D Sen oylamalarda kendine kullandığın için gelenek bozulmasın dedim.

Seni eleyebilirsem desteğe devam edersin artık :A
Desteklerim tabi ki elenirsem sana. Elenmezsem artık kazanırım muhtemelen. En büyük rakip seni görüyorum :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Desteklerim tabi ki elenirsem sana. Elenmezsem artık kazanırım muhtemelen. En büyük rakip seni görüyorum :D
Beni çok büyütmeyin gözünüzde daha önce 1 tane bile En Favori Üye kazanabilmişliğim yok :A Bu sezon kazanmak istiyorum ama kısmet, bakalım :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Zor bir seçim oldu, hatta en zorlandığım oylama oldu diyebilirim. Oyum baṣtan beri kazanacağını düṣündüğüm @Bully 'ye gitti.

• Harika
Reactions: Bully

İkisini de severim ama @Bully dedim. :D

@Bully dedim
Kendisi benim etkinlik yardımcım artı çok iyi anlaştığım arkadaşım. Seçimin ondan yana oldu.
RüzgarGülü’ne ayrı bir saygım var ve iyi anlaştığım değer verdiğim bir üye.
Şu ana kadar firesiz oylamıştım.

@RüzgarGülü hep desteklediğim bir üye oldu. Burada da olurdu ama rakibi @Bully olmasaydı.

Zor bir seçim oldu, hatta en zorlandığım oylama oldu diyebilirim. Oyum baṣtan beri kazanacağını düṣündüğüm @Bully 'ye gitti.
Kıymetli oylarınız için çok teşekkür ediyorum. :bhr:

Mesaj yazmadan oy verenlere de çok teşekkür ediyorum :D

2024 yılının en iyi üyesini seçmeye çalışıyoruz
İkiside 2024 yılının ortasında hortladı..

Kaan, eski admin olması etkisiyle konularada el attı, ağırlığını hissettirdi

@RüzgarGülü ise bütün konularda yorumları ile varlık gösterdi bu aralar geç saatlerde kendini göstersede genede tüm konulara yorum katmaya devam ediyor.
@RüzgarGülü ile keyifli sohbetlerimiz oldu. Birçok ortak konuda buluşup, goy goy edebildiğim biri. Geçde olsa tanıştığımıza çok memnunum onunla.

Ben oyumu @RüzgarGülü yana kullanıyorum.

Her iki adayada başarılar dilerim.

Hangisi hakkediyorsa, o kazansın.

Geleceği göremiyorum, bir yorumum yok, şu kesin kazanır yada şunun oyu fazladır diyemeyeceğim. Hangisi üyeler için favoriyse o geçecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...