Senide antilikten vaz geçirdim. Aslında biraz uğraşsam kayarsın bize ama çok üstelemeyeceğim
Anket yarın bitiyor.
İyiymiş yarınsa
Senide antilikten vaz geçirdim. Aslında biraz uğraşsam kayarsın bize ama çok üstelemeyeceğim
Anket yarın bitiyor.
Herkese aynışeyleri söylüyordun beni kaydımazsın hiç zannetme.Senide antilikten vaz geçirdim. Aslında biraz uğraşsam kayarsın bize ama çok üstelemeyeceğim
Anket yarın bitiyor.
Lan Şarkı şarkısını normal sezonda kullanmaman hata zaten All-Star'da kesinlikle kullanmalısın.Var ama kimin şarkıyı ne zaman sevip seveceği belli olmuyor.
Şarkı şarkısını kullansam mı.
İyiymiş yarınsa
Senini için kullanacam.Lan Şarkı şarkısını normal sezonda kullanmaman hata zaten All-Star'da kesinlikle kullanmalısın.
Benim için değil kendin için kullan adamın klipli şarkısı işte ilgi görmüştü de zamanında hiç aklında yok muydu kullanmakSenini için kullanacam.
Cecelimin görmediğim 3 şarkısını buldum belki onları kullansaydım çok dhaa iyi yerlere gelecektim.Benim için değil kendin için kullan adamın klipli şarkısı işte ilgi görmüştü de zamanında hiç aklında yok muydu kullanmak
bende juri olurum ne var yarışma yine kurtulamaz benden
Hangi şarkılarmış onlarCecelimin görmediğim 3 şarkısını buldum belki onları kullansaydım çok dhaa iyi yerlere gelecektim.