MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yarışacak arkadaşları bir kezde ben etiketleyeyim:D

Yarışmanın 20 haftaya çıkmasıyla ilgili bir öneri sunduk @Bully ile ben ve bunu ankete açtı @GunesinOglu

Neden 20 hafta olsun istememizin sebebi; 18 hafta olursa 7 hafta üst üste 2 kişi elenmiş olacak ki bu 14 yarışmacının çok çabuk veda etmesi anlamına geliyor. Bunu 1-2 şarkı fazladan katarak 4-5 haftaya indirmek istiyoruz. Dediğim gibi o isimler hızlıca ikişer ikişer giderse bence burukluk olur. Çünkü All Star ve herkes çok iddialı.

Konuyla ilgili en büyük dezavantaj ise fazladan 2 şarkı bulmak zorunda olmamız. Ama herkes daha zayıf parçalar seçmek zorunda kalacağı için her hangi bir avantaj sağlamıyor bu durum. Bence All Star'a kalmış bir sesin, şarkıcının 20 beğenilebilecek şarkısı vardır.:D

İşte kaç hafta sürsün diye sorduk. Kaç hafta sürmesini istiyorsanız cevaplayın.:D @mrt-06 @Billy Kane @denizz19 @vadikızı @gözlemci @OzaN @yatutarsa @batuhankaralar @Tzira sanırım oy kullanması gereken başka kimse yok.:D

@xemrexxx vallahi senden şikayetçiyim :F

İlk 2 sezonda en iyi şarkıları ilk haftadan kullandın :D

Islak Islak,Delikanlım
ilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim :( hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss

@xemrexxx gel oy kullan ayolll yıldızınla 20 şarkı çıkarmaya kabul ediyormusun :A:A:A
ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu :F ben 19 dedim bu arada

ilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim :( hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss

ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu :F ben 19 dedim bu arada

20 demen lazımdı işte.:F