Maskeli Fedai
Favori Üye
Tabi çözümümü kıskandın.Hay senin sunacağın çözüme. Neyse cengo'nun işine o kadarda karışmayalım. Hep yarı finalde ne demek 2 kişi elenmek. Şaka gibi olur.
Tabi çözümümü kıskandın.
Hay senin sunacağın çözüme. Neyse cengo'nun işine o kadarda karışmayalım. Hep yarı finalde ne demek 2 kişi elenmek. Şaka gibi olur.
şöyle olabilirdi ilk 8 haftda 7 yerine 4 defa 2 eleme olurdu18 de çabuk.😡😡😡
Ne kadar konuşmuşuz 32 sayfa olmuş.Tam bir kaos olur. O ne öyle. Çok saçma.
şöyle olabilirdi ilk 8 haftda 7 yerine 4 defa 2 eleme olurdu
kalan 3 elemeyide 10.hafta ve 14.hafta arasında kullanırdık olur biterdi bence
Ne kadar konuşmuşuz 32 sayfa olmuş.
Bende dışarı çıkayım sıkıldım.ssssZaten beynimiz yandı: Yeni fikirleri bence içimizde tutalım.
Aynen. Ben biraz kafa dinleyeyim.
ilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss@xemrexxx vallahi senden şikayetçiyim
İlk 2 sezonda en iyi şarkıları ilk haftadan kullandın
Islak Islak,Delikanlım
ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu ben 19 dedim bu arada@xemrexxx gel oy kullan ayolll yıldızınla 20 şarkı çıkarmaya kabul ediyormusun
ilk sezon gidebileceğim yere ka gittim 6.oldum aslında daha da gidebilirdim hep milletin lafına kandım orjinal şarkı kullandım .ss
ayol yıldız 30 yıldır bu işi yapıyor isterse 200 bulurum sılacılar hadiseciler düşünsün bunu ben 19 dedim bu arada
hr zaman ortanadan yanayım ben20 demen lazımdı işte.
Yani bu aleyhine 2 şarkıda daha bulman lazım.@sokak sanati ben ne diyeceğimi bilemedim şimdi 20 hafta az olmazmı
yarışmayı aceleye getirmeyelim bence🙂