- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
teferruat değil miydi o
Sizce bu şarkı nasıl gençler. 1.10'dan sonra dinleyin. İlk başı teferrüat. @Ahmad @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @EFE UYSAL
teferruat değil miydi o
Sizce bu şarkı nasıl gençler. 1.10'dan sonra dinleyin. İlk başı teferrüat. @Ahmad @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @EFE UYSAL
teferruat değil miydi o
güzel ama benim gibi yabancı seven 3-4 kişiye hitap eder yanı diğer üyelere çok hitap ediceğini sanmıyorum cnm türk şarkıların iyi olduğu bir haftaya denk gelirsen eğer seni aşşağıya atabilirler
güzel ama benim gibi yabancı seven 3-4 kişiye hitap eder yanı diğer üyelere çok hitap ediceğini sanmıyorum cnm türk şarkıların iyi olduğu bir haftaya denk gelirsen eğer seni aşşağıya atabilirler
Yani bunu ceceli elenmeden kullanamam mı
Katy Perry Hakkıında ne düşünüyorsun?güzel ama benim gibi yabancı seven 3-4 kişiye hitap eder yanı diğer üyelere çok hitap ediceğini sanmıyorum cnm türk şarkıların iyi olduğu bir haftaya denk gelirsen eğer seni aşşağıya atabilirler
Katy Perry Hakkıında ne düşünüyorsun?
yabancı şarkıcılar aslında okadarda dışlanmıyor sadece final puanı alamıyorlar ama iyi şarkılar olduktan sonra yarışta kalabiliyorlarŞarkı bencede güzel. İlk sezon kullanmamıştım bu sezon kullanırım. Kıpır kıpır çünkü.
Katy Perry Hakkıında ne düşünüyorsun?
Yarışmacı | Şarkıcı |
batuhankaralar | Şebnem Ferah |
potterhead | Barış Manço |
Bully | Yalın |
Çiğdem- | Mustafa Sandal |
EFE UYSAL | Mustafa Ceceli |
denizz19 | Sıla |
Yiğitt | Ahmet Kaya |
xemrexxx | Yıldız Tilbe |
vadikızı | Bengü |
gözlemci | Hande Yener |
OzaN | Atiye |
Ahmad | Göksel |
ozgur2113 | Seksendört |
mrt-06 | Sezen Aksu |
Maskeli Fedai | Tarkan |
tolgab | Demet Akalın |
yatutarsa | Murat Boz |
Harunnn60 | Katy Perry |
sokak sanati | Rihanna |
Aserat | Kenan Doğulu |
Billy Kane | Gülşen |
adımutlulukk | Sertab Erener |
EnveR | Hadise |
SGAT | Teoman |
*YıldırıM* | Serdar Ortaç |
HachiKo | Burcu Güneş |
Eylülün kaçında başlıyor?Elenme programında son bir değişiklik yapıldı.
1.Hafta(26 kişi) = 1 kişi elenecek
2.hafta(25 kişi) = 2 kişi elenecek
3.hafta(23 kişi) = 2 kişi elenecek
4.hafta(21 kişi) = 2 kişi elenecek
5.hafta(19 kişi) = 2 kişi elenecek
6.hafta(17 kişi) = 2 kişi elenecek
7.hafta(15 kişi) = 1 kişi elenecek
8.hafta(14 kişi) = 1 kişi elenecek
9.hafta(13 kişi) = 1 kişi elenecek
10.hafta(12 kişi) = 1 kişi elenecek
11.hafta(11 kişi) = 1 kişi elenecek
12.hafta(10 kişi) = 1 kişi elenecek
13.hafta(9 kişi) = 1 kişi elenecek
14.hafta(8 kişi) = 1 kişi elenecek
15.hafta(7 kişi) = 1 kişi elenecek
16.hafta( 6 kişi ) = 1 kişi elenecek
17.hafta( 5 kişi ) = 1 kişi elenecek
18.hafta ( Çeyrek Final - 4 kişi ) = 1 kişi elenecek
19.hafta ( Yarı Final - 3 kişi ) = 1 kişi elenecek
20.hafta (Büyük Final - 2 kişi ) = 1 kişi elenecek
HERKESİN ÇOK ZORLANACAĞI ALL STAR EYLÜL AYINDA SİZLERLE!
Yarışmacı Şarkıcı batuhankaralar Şebnem Ferah potterhead Barış Manço Bully Yalın Çiğdem- Mustafa Sandal EFE UYSAL Mustafa Ceceli denizz19 Sıla Yiğitt Ahmet Kaya xemrexxx Yıldız Tilbe vadikızı Bengü gözlemci Hande Yener OzaN Atiye Ahmad Göksel ozgur2113 Seksendört mrt-06 Sezen Aksu Maskeli Fedai Tarkan tolgab Demet Akalın yatutarsa Murat Boz Harunnn60 Katy Perry sokak sanati Rihanna Aserat Kenan Doğulu Billy Kane Gülşen adımutlulukk Sertab Erener EnveR Hadise SGAT Teoman *YıldırıM* Serdar Ortaç HachiKo Burcu Güneş
@HachiKo @*YıldırıM* @S.G.A.T. @EnveR @adıtmululukk @Billy Kane @Aserat @sokak sanati @Harunnn60 @yatutarsa @tolgab @Maskeli Fedai @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @OzaN @gözlemci @vadikızı @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully @-potterhead- @batuhankaralar
Herkese başarılar
Not : Benim puanlama sistemimde değişiklik yapılacaktır.(1-15 olacaktır muhtemelen )
Elenme programında son bir değişiklik yapıldı.
1.Hafta(26 kişi) = 1 kişi elenecek
2.hafta(25 kişi) = 2 kişi elenecek
3.hafta(23 kişi) = 2 kişi elenecek
4.hafta(21 kişi) = 2 kişi elenecek
5.hafta(19 kişi) = 2 kişi elenecek
6.hafta(17 kişi) = 2 kişi elenecek
7.hafta(15 kişi) = 1 kişi elenecek
8.hafta(14 kişi) = 1 kişi elenecek
9.hafta(13 kişi) = 1 kişi elenecek
10.hafta(12 kişi) = 1 kişi elenecek
11.hafta(11 kişi) = 1 kişi elenecek
12.hafta(10 kişi) = 1 kişi elenecek
13.hafta(9 kişi) = 1 kişi elenecek
14.hafta(8 kişi) = 1 kişi elenecek
15.hafta(7 kişi) = 1 kişi elenecek
16.hafta( 6 kişi ) = 1 kişi elenecek
17.hafta( 5 kişi ) = 1 kişi elenecek
18.hafta ( Çeyrek Final - 4 kişi ) = 1 kişi elenecek
19.hafta ( Yarı Final - 3 kişi ) = 1 kişi elenecek
20.hafta (Büyük Final - 2 kişi ) = 1 kişi elenecek
HERKESİN ÇOK ZORLANACAĞI ALL STAR EYLÜL AYINDA SİZLERLE!
Yarışmacı Şarkıcı batuhankaralar Şebnem Ferah potterhead Barış Manço Bully Yalın Çiğdem- Mustafa Sandal EFE UYSAL Mustafa Ceceli denizz19 Sıla Yiğitt Ahmet Kaya xemrexxx Yıldız Tilbe vadikızı Bengü gözlemci Hande Yener OzaN Atiye Ahmad Göksel ozgur2113 Seksendört mrt-06 Sezen Aksu Maskeli Fedai Tarkan tolgab Demet Akalın yatutarsa Murat Boz Harunnn60 Katy Perry sokak sanati Rihanna Aserat Kenan Doğulu Billy Kane Gülşen adımutlulukk Sertab Erener EnveR Hadise SGAT Teoman *YıldırıM* Serdar Ortaç HachiKo Burcu Güneş
@HachiKo @*YıldırıM* @S.G.A.T. @EnveR @adıtmululukk @Billy Kane @Aserat @sokak sanati @Harunnn60 @yatutarsa @tolgab @Maskeli Fedai @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @OzaN @gözlemci @vadikızı @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully @-potterhead- @batuhankaralar
Herkese başarılar
Not : Benim puanlama sistemimde değişiklik yapılacaktır.(1-15 olacaktır muhtemelen )
ve yabancı şarkı fobisi.yani bana 20 hafta olmasıda fark etmez üyelerden tek beklediğim şey şu musti fobisi olanlar oy verirken bunu oylamaya yansıtmasınlar kafadan 1 vermesinler yeter gerisi bizde her hafta birbirinden güzel parçalarımızla sizinle olucaz fobinizi kenara atıp bu güzel şarkıların keyfini çıkarmaya bakın
tabi aynı şekilde bende adaletli oylar yapacağıma herkese söz veriyorum herkese başarılar şimdiden
senle ilerleyen günlerde özel olarak konuşalım bi.Daha belli değil
senle ilerleyen günlerde özel olarak konuşalım bi.
evet yani şimdi diğer şarkılar iyi olupta insan 1 vericek şarkı arıyor sırf yabancı iye dinlemeden hemen son sıraya atanalrda huyundan vazgeçer umarım sırf yabancı diye son sıraya koyma mantığı yok bir dinle önce bakalımve yabancı şarkı fobisi.
Serdar'ı sevmesem de gücümüzü göstericez.