survivor 4.sezon var cnm @xemrexxx @adımutlulukk daha şimdiden şarkıcılarını belirlemişler bile hahahaAll Stardan sonra napacan kız yarışma kalmayacak.
survivor 4.sezon var cnm @xemrexxx @adımutlulukk daha şimdiden şarkıcılarını belirlemişler bile hahahaAll Stardan sonra napacan kız yarışma kalmayacak.
Bana yeter ben jüride olmam yarışmacıda yeter bana bu kadar stres.survivor 4.sezon var cnm @xemrexxx @adımutlulukk daha şimdiden şarkıcılarını belirlemişler bile hahaha
survivor 4.sezon var cnm @xemrexxx @adımutlulukk daha şimdiden şarkıcılarını belirlemişler bile hahaha
Mustafayla Tarkan'ı gerçekten severim.😉ayy sen merak etme tarkan musti serdar üçlüsü tozunu atıcak bu yarışmanın şimdi birlik zamanı bu jenrasyonun gücünü gösterelim herkese @Maskeli Fedai @*YıldırıM*
ayy gelmene çok sevindim şimdi yarışmaya cnmMustafayla Tarkan'ı gerçekten severim.😉
Onun arabası var'ı bekliyorum.😉
İnansam mı neayy gelmene çok sevindim şimdi yarışmaya cnm
serdar benim en çok tam puan verdiğim şarkıcılardandı yanı her hafta iyi puan benden garanti sana
Sanada benim düşük vereceğim garanti.ayy gelmene çok sevindim şimdi yarışmaya cnm
serdar benim en çok tam puan verdiğim şarkıcılardandı yanı her hafta iyi puan benden garanti sana
Gösterecez tabii merak etme sen.Serdar'ı sevmesem de gücümüzü göstericez.
Yalın kadar kafana taş düşsün inşallah.
ayoll neyine inanmıcaksın serdara verdiğim puanlar zaten konularda duruyorİnansam mı ne
Sondaki gülücüklerden dolayı inanasım gelmiyor.
Ben seni Star fanı yapmadan biraz zor.Gösterecez tabii merak etme sen.
Serdar fanı yapacam seni melun.
Yalın kadar kafana taş düşsün inşallah.
Mustafaya sevgim 2 kat arttı.ayoll neyine inanmıcaksın serdara verdiğim puanlar zaten konularda duruyor
Sen Serdar'ı seversen ben de Star'ı sevmeye başlarım bu sezon. Kösem'den dolayı sevecez zaten mecburen Beren'im var.Ben seni Star fanı yapmadan biraz zor.
Mustafaya sevgim 2 kat arttı.
Seni bir de Meryemci yaptık mı tamamdır odamı Serdar posterleri ile doldururum.Sen Serdar'ı seversen ben de Star'ı sevmeye başlarım bu sezon. Kösem'den dolayı sevecez zaten mecburen Beren'im var.
artsın tabikide cnm serdarla musti el eleBen seni Star fanı yapmadan biraz zor.
Mustafaya sevgim 2 kat arttı.
O zaman Eylül'de görüşürüz tatlım.artsın tabikide cnm serdarla musti el ele
@*YıldırıM* sakın kanma senden iyi puan almak için böyle konuşuyor.artsın tabikide cnm serdarla musti el ele
Beni listenin başına yazacaksın o zaman. Kiralık Aşk'ı bıraktım zaten reytingleri ne kadar iyi olursa olsun önemli değil beni sıkıyor.Duyuru : Güneşin Kızları'nı Kiralık Aşk'tan daha çok sevenlere 10 final puanı verilir
Mustafa'mın katili Rus Cadısı Hürrem'i hayatta sevmem ben. ssSeni bir de Meryemci yaptık mı tamamdır odamı Serdar posterleri ile doldururum.
Beni listenin başına yazacaksın o zaman. Kiralık Aşk'ı bıraktım zaten reytingleri ne kadar iyi olursa olsun önemli değil beni sıkıyor.
sen herşeye atlama beee hadi kış kış@*YıldırıM* sakın kanma senden iyi puan almak için böyle konuşuyor.
Ben haklının yanındayım.sen herşeye atlama beee hadi kış kış