Ay ben ne diyorum bu ne diyor bunalıma girdi çocukNe olur bir şey de ben nasıl katlanacağım ben nasıl yaşayacağım baba.Nasıl yaşayacağım ben . Ah Cemre'm ne güzel rol yapıyor
Ay ben ne diyorum bu ne diyor bunalıma girdi çocukNe olur bir şey de ben nasıl katlanacağım ben nasıl yaşayacağım baba.Nasıl yaşayacağım ben . Ah Cemre'm ne güzel rol yapıyor
cemre bu forumda eleştirmediğim hatta övdüğüm tek kadın oyuncu cnm artık bu puanlara yansır umarımNe olur bir şey de ben nasıl katlanacağım ben nasıl yaşayacağım baba.Nasıl yaşayacağım ben . Ah Cemre'm ne güzel rol yapıyor
Ay ne katili baksana şunlara.Beni listenin başına yazacaksın o zaman. Kiralık Aşk'ı bıraktım zaten reytingleri ne kadar iyi olursa olsun önemli değil beni sıkıyor.
Mustafa'mın katili Rus Cadısı Hürrem'i hayatta sevmem ben. ss
cemre bu forumda eleştirmediğim hatta övdüğüm tek kadın oyuncu cnm artık bu puanlara yansır umarım
Yok ya Çikom öyle yapmaz...Değil mi kız @Çiğdem-@*YıldırıM* sakın kanma senden iyi puan almak için böyle konuşuyor.
sen @EFE UYSAL bakma cnm @Bully a sor serdarı severim ben dış seslere kulak asmaYok ya Çikom öyle yapmaz...Değil mi kız @Çiğdem-
Balım şarkısı listemizde var merak etme.
Ayy içim sıkıldı bu avatar olduğu sürece profiline kesinlikle uğramam.
Balım şarkısı listemizde var merak etme.
Çalkala'ya gerek var mı sence @tolgab bi sustur şunu artık.
Ayy içim sıkıldı bu avatar olduğu sürece profiline kesinlikle uğramam.
Ay manyakmıyım ben bu şarkı en sonlarda tutucam.
Senden de artık Star TV'li veya Meryemli bir avatar bekliyorum.@*YıldırıM* avatarına kurban Star'cı melunum benim. Harika olmuş.
Aynen @Çiğdem- Serdar'a her hafta yüksek puan verdi en büyük destekçimdi ee kaliteden anlıyor kız tabii.
Çalkala'ya gerek var mı sence @tolgab bi sustur şunu artık.