hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorumHepsini biliyorsun zaten dinlemene gerek yok
hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorumHepsini biliyorsun zaten dinlemene gerek yok
hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorum
neyse nihalim konukmuş onun için kullanırım
ben yokum o zamanNihal yani dimiHaftaya da Ayşegül var
ismi tanıdık gelmedi dinlemedim büyük ihtimal.Dur sen monster seviyor musun. İlk sezon deneyim kazanamadim bu konuyla ilgili senden.
ismi tanıdık gelmedi dinlemedim büyük ihtimal.
rakamlar beni ilgilendirmez zevkime uyarsa iyi veririm.350M dinleme var. Eminem ile Rihanna efsanesi.
rakamlar beni ilgilendirmez zevkime uyarsa iyi veririm.
dirilişci kardeşim var benim ona destek veririm tekUymalı.1. Sezondan kaliteli tek ben kaldım. Destek.
program benden sonra kalitesizleşti o yüzden bu hafta nihal için oy vericem .ss@Billy Kane senin gibi birini kaybedemem çok kalitelisin
dirilişci kardeşim var benim ona destek veririm tek
program benden sonra kalitesizleşti o yüzden bu hafta nihal için oy vericem .ss
izlemesi yeter. =)Diriliş müziği ile mi katıldı.
maleeg bu hafta zayıf kalmıssın beğenemdiğim 3 şarkıcıdan biriydin ama diğer 2 beğenmediğimin üstünde tamamalrsın umarım asıl şarkılara geçmeye adım kala elenmek çok üzücü benim 1 adımım kalmıstı bu haftayla birlikte finale kadar hep üst sıralar için şarkılarım hazırdı özellikle 1 hafta kala elenmek gerçekten insanı fazla yoruyor basit bir yarıismada bile olsa o noktada insan biraz kötü oluyor 🙂🙂🙂Oylarımı kullandım.
Geçen haftaki tam puandan sonra bu hafta Katy yine bende baya bir zirvede, diğer şarkilarda çok iyi olmayınca bence yine final puani şansin var.@Harunnn60
Seksendört - @ozgur2113 Riri - @sokak sanati Sezen Aksu - @mrt-06 ve Barış Manço @-potterhead- ilk sıralarımda yer aldılar(adları karışık yazdım)
Ben kendim bu hafta elenme riski taşıyorum, umarım son sıralardan bile olsa haftayı atlatırım. Asıl şarkılarıma geçit yapmadan elenirsem cidden üzülcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?