Çok anlamlı bi şarkı dinlemesini bilene illa süslü sözcüklere gerek yok bazen![]()
Her hafta atarıns maruz kaldığım için artık yorum yapmıcam Manço'ya.
Çok anlamlı bi şarkı dinlemesini bilene illa süslü sözcüklere gerek yok bazen![]()
Yapma kaliten yetmez seninHer hafta atarıns maruz kaldığım için artık yorum yapmıcam Manço'ya.![]()
Yapma kaliten yetmez senin![]()
6-7 iyidir ulan şarkımı niye beğenmiyon düdükbu hafta beğendiklerim sırasız: tarkan, sezen aksu,barış manço,sertab erener @Maskeli Fedai @mrt-06 @-potterhead- @adımutlulukk
katy baya düştü @Harunnn60 onun yerine tarkan geldi
yalın ve demet ortalamaydı @Bully @tolgab
@EFE UYSAL şarkı güzel ama recap yanlış.ss
@denizz19 kötüydü ama stratejik ortaklık gereği biraz yükselttim(şaka var burada şimdi yanlış anlahyan çıkar
)
rihanna,84,şebnem beğenmediklerim @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113![]()
son3 hariç hepsi iyiydi bence baya zorlandım6-7 iyidir ulan şarkımı niye beğenmiyon düdükhem ben sana 9 ver demedim mi
![]()
Aman neyse sen elenecen gibi zaten bu haftason3 hariç hepsi iyiydi bence baya zorlandım![]()
ben ortalama verdim diğerleri baya düşürmüştür bu şarkıda beni ço karıcanAman neyse sen elenecen gibi zaten bu hafta![]()
Bu hafta birkaç güçlü aday var final puanı beklentim yok ama alırsam da şaşırmamben ortalama verdim diğerleri baya düşürmüştür bu şarkıda beni ço karıcan![]()
Hayır beğenmedimRihanna adlı gacının şarkısını.![]()
Hayır beğenmedimemine daha çok söylüyordu bence ve hiç etkilenmedim şarkıdan
![]()
ay kaç para rüşvet verdin yine .ss anandan babandan dersane parası diye alıp rüşvet dağıtıyon hep pis.ssBu hafta birkaç güçlü aday var final puanı beklentim yok ama alırsam da şaşırmam![]()
Rap hiç sevmemİki kafa sallama falanda mi olmadı.
Şarkı Eminem'in zaten.![]()
Rap hiç sevmembelli zaten daha kaliteli bir şarkıydı
![]()
Ne oldu seni kimse beğenmedi mi yoksaŞu sıkıntılı hafta bir geçsinde.![]()
Ne oldu seni kimse beğenmedi mi yoksa![]()
Bana yaşattıklarını yaşıyorsunYoo beğenen var ama risk taşıyorum sanırım.İlk kez ilk 10 dışına çıkacam.ss
Bana yaşattıklarını yaşıyorsuninşallah ilk 7 içinde olursun sevmem mevmem ama yazıktır
ben bu hafta final puanı almayacağım galiba senle aynı kaderi paylaşacağım kardeş
![]()