hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorumHepsini biliyorsun zaten dinlemene gerek yok![]()
hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorumHepsini biliyorsun zaten dinlemene gerek yok![]()
hepsini bildiğimi nereden biliyorsun belki yarsını bilmiyorum![]()
neyse nihalim konukmuş onun için kullanırım
neyse nihalim konukmuş onun için kullanırım![]()
ben yokum o zamanNihal yani dimiHaftaya da Ayşegül var
![]()
neyse nihalim konukmuş onun için kullanırım![]()
ismi tanıdık gelmedi dinlemedim büyük ihtimal.Dur sen monster seviyor musun. İlk sezon deneyim kazanamadim bu konuyla ilgili senden.![]()
ismi tanıdık gelmedi dinlemedim büyük ihtimal.![]()
rakamlar beni ilgilendirmez zevkime uyarsa iyi veririm.350M dinleme var. Eminem ile Rihanna efsanesi.![]()
rakamlar beni ilgilendirmez zevkime uyarsa iyi veririm.![]()
dirilişci kardeşim var benim ona destek veririm tekUymalı.1. Sezondan kaliteli tek ben kaldım. Destek.
![]()
program benden sonra kalitesizleşti o yüzden bu hafta nihal için oy vericem .ss@Billy Kane senin gibi birini kaybedemem çok kalitelisin![]()
dirilişci kardeşim var benim ona destek veririm tek
program benden sonra kalitesizleşti o yüzden bu hafta nihal için oy vericem .ss
izlemesi yeter. =)Diriliş müziği ile mi katıldı.![]()
maleeg bu hafta zayıf kalmıssın beğenemdiğim 3 şarkıcıdan biriydin ama diğer 2 beğenmediğimin üstünde tamamalrsın umarım asıl şarkılara geçmeye adım kala elenmek çok üzücü benim 1 adımım kalmıstı bu haftayla birlikte finale kadar hep üst sıralar için şarkılarım hazırdı özellikle 1 hafta kala elenmek gerçekten insanı fazla yoruyor basit bir yarıismada bile olsa o noktada insan biraz kötü oluyor 🙂🙂🙂Oylarımı kullandım.
Geçen haftaki tam puandan sonra bu hafta Katy yine bende baya bir zirvede, diğer şarkilarda çok iyi olmayınca bence yine final puani şansin var.@Harunnn60
Seksendört - @ozgur2113 Riri - @sokak sanati Sezen Aksu - @mrt-06 ve Barış Manço @-potterhead- ilk sıralarımda yer aldılar(adları karışık yazdım)
Ben kendim bu hafta elenme riski taşıyorum, umarım son sıralardan bile olsa haftayı atlatırım. Asıl şarkılarıma geçit yapmadan elenirsem cidden üzülcem.