MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Oylarımı kullandım.
Geçen haftaki tam puandan sonra bu hafta Katy yine bende baya bir zirvede, diğer şarkilarda çok iyi olmayınca bence yine final puani şansin var. :D @Harunnn60

Seksendört - @ozgur2113 Riri - @sokak sanati Sezen Aksu - @mrt-06 ve Barış Manço @-potterhead- ilk sıralarımda yer aldılar :D (adları karışık yazdım)

Ben kendim bu hafta elenme riski taşıyorum, umarım son sıralardan bile olsa haftayı atlatırım. Asıl şarkılarıma geçit yapmadan elenirsem cidden üzülcem.

Oylarımı kullandım.
Geçen haftaki tam puandan sonra bu hafta Katy yine bende baya bir zirvede, diğer şarkilarda çok iyi olmayınca bence yine final puani şansin var. :D @Harunnn60

Seksendört - @ozgur2113 Riri - @sokak sanati Sezen Aksu - @mrt-06 ve Barış Manço @-potterhead- ilk sıralarımda yer aldılar :D (adları karışık yazdım)

Ben kendim bu hafta elenme riski taşıyorum, umarım son sıralardan bile olsa haftayı atlatırım. Asıl şarkılarıma geçit yapmadan elenirsem cidden üzülcem.
maleeg bu hafta zayıf kalmıssın beğenemdiğim 3 şarkıcıdan biriydin ama diğer 2 beğenmediğimin üstünde tamamalrsın umarım asıl şarkılara geçmeye adım kala elenmek çok üzücü benim 1 adımım kalmıstı bu haftayla birlikte finale kadar hep üst sıralar için şarkılarım hazırdı özellikle 1 hafta kala elenmek gerçekten insanı fazla yoruyor basit bir yarıismada bile olsa o noktada insan biraz kötü oluyor 🙂🙂🙂