MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Bende Reverans ile geliyorum yorumlarda bayağı sevdiğin yorumunu gördüm sanırım inkar edemezsin :A

@OzaN zaten 1 verseydin gözüme gözükme derdim :A
Reverans da iyi duydun mu @xemrexxx melaun :A Seçecez artık ama Yıldız +1 öndedir benim için :A yinede belli olmaz söze müziğe ayrı ayrı puanlıcam yine :A

Yıldız zaten zayıf halka sen Sılacığını savunmalısın bak sürekli İrem'in reklamını yapan benim :A
Sen yıldız zayıf halka demişken aklıma ne geldi @xemrexxx Yıldız Tilbe twiterda isyann ediyordu şarkılarım hiçbir radyoda çalmıyor yoksa ben mi kötü parça yapıyorum diye :A sen son haftalara neyle gelecen bakayım :A Yeni parçalarda iş yok sanki :A

Deniz Sıla'nın yeri ayrı bende bilirsin ama rakipler çok önemli sizin sıralamanızda :A

Sen yıldız zayıf halka demişken aklıma ne geldi @xemrexxx Yıldız Tilbe twiterda isyann ediyordu şarkılarım hiçbir radyoda çalmıyor yoksa ben mi kötü parça yapıyorum diye :A sen son haftalara neyle gelecen bakayım :A Yeni parçalarda iş yok sanki :A

Deniz Sıla'nın yeri ayrı bende bilirsin ama rakipler çok önemli sizin sıralamanızda :A
bu arada @denizz19 semra anneanneyi hiç sevmez biliyor musun :A

Neyse iyi puanlarını beklerim :)

bu arada @denizz19 semra anneanneyi hiç sevmez biliyor musun :A
Ayy saçmalama dizide en sevdiğim karakter :F

Şu an şarkıları dinliyorum bugün biraz yoğun olduğum için oylama yapamadım:) sanırım yarına kalacak çünkü tüm şarkıları tam olarak dinleyemedim o yüZden oylamanın daha iyi bir oylama olması için yarın sabah kullanacağım oyumu