Oylarımı kullandım. Çok güzel şarkılar seçmişsiniz keyif alarak bir 19 dakikalık müzik ziyafeti yaşadım. Bazılarına mecburen düşük vermek zorundaydım, kusura bakmasın o şarkıların sahipleri.![]()
Beklentinin yüksek olmaması güzel.Monster ortalardadır yine umarım.![]()
Korkma 1 puan vermedim o kadar da fena değil puanın.Yine kUllandın dimi![]()
acaba yıldız nasılBeklentinin yüksek olmaması güzel.
Korkma 1 puan vermedim o kadar da fena değil puanın.![]()
yıldıza en az 10 point bekliyom bak burada @denizz19 karşı irem dericiyi savunuyom o kaAtarız yarın ne acele bu![]()
Hangi şarkı senin uşağımacaba yıldız nasıl
yıldıza en az 10 point bekliyom bak burada @denizz19 karşı irem dericiyi savunuyom o ka![]()
Beklentinin yüksek olmaması güzel.
Korkma 1 puan vermedim o kadar da fena değil puanın.![]()
ama evlisinHangi şarkı senin uşağımben torpil geçemem ama İrem diyorsan olur birşeyler
![]()
En yüksek kaç veriyoruz bilmiyorum ama en yüksekten bir 1 puan fazlasını hak ediyorsun en güzel parçlarından biriama evlisin![]()
Bende Reverans ile geliyorum yorumlarda bayağı sevdiğin yorumunu gördüm sanırım inkar edemezsinEn yüksek kaç veriyoruz bilmiyorum ama en yüksekten bir 1 puan fazlasını hak ediyorsun en güzel parçlarından biri![]()
Yıldız zaten zayıf halka sen Sılacığını savunmalısın bak sürekli İrem'in reklamını yapan benimReverans da iyi duydun mu @xemrexxx melaunSeçecez artık ama Yıldız +1 öndedir benim için
yinede belli olmaz söze müziğe ayrı ayrı puanlıcam yine
![]()
Sen yıldız zayıf halka demişken aklıma ne geldi @xemrexxx Yıldız Tilbe twiterda isyann ediyordu şarkılarım hiçbir radyoda çalmıyor yoksa ben mi kötü parça yapıyorum diyeYıldız zaten zayıf halka sen Sılacığını savunmalısın bak sürekli İrem'in reklamını yapan benim![]()
bu arada @denizz19 semra anneanneyi hiç sevmez biliyor musunSen yıldız zayıf halka demişken aklıma ne geldi @xemrexxx Yıldız Tilbe twiterda isyann ediyordu şarkılarım hiçbir radyoda çalmıyor yoksa ben mi kötü parça yapıyorum diyesen son haftalara neyle gelecen bakayım
Yeni parçalarda iş yok sanki
Deniz Sıla'nın yeri ayrı bende bilirsin ama rakipler çok önemli sizin sıralamanızda![]()
Neyse iyi puanlarını beklerimSen yıldız zayıf halka demişken aklıma ne geldi @xemrexxx Yıldız Tilbe twiterda isyann ediyordu şarkılarım hiçbir radyoda çalmıyor yoksa ben mi kötü parça yapıyorum diyesen son haftalara neyle gelecen bakayım
Yeni parçalarda iş yok sanki
Deniz Sıla'nın yeri ayrı bende bilirsin ama rakipler çok önemli sizin sıralamanızda![]()
Ayy saçmalama dizide en sevdiğim karakterbu arada @denizz19 semra anneanneyi hiç sevmez biliyor musun![]()
Anneannemi sevmeyen ölsünbu arada @denizz19 semra anneanneyi hiç sevmez biliyor musun![]()
Neyse iyi puanlarını beklerim
Ayy saçmalama dizide en sevdiğim karakter![]()
Sürpriz olsun.acaba yıldız nasıl
yıldıza en az 10 point bekliyom bak burada @denizz19 karşı irem dericiyi savunuyom o ka![]()
Rihanna'lı kısımlar tam puanlık da diğer eleman bozuyor.Ben blöf yapıyordum aslında.Neyse sağlık olsun. Sevmen lazımdı ama.
![]()
FiruzeSürpriz olsun.
Rihanna'lı kısımlar tam puanlık da diğer eleman bozuyor.Yine de severim aslında şarkıyı, eğer daha zayıf hafta olsaydı iyi puan alırdı.
![]()