MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

maleeg bu hafta zayıf kalmıssın beğenemdiğim 3 şarkıcıdan biriydin ama diğer 2 beğenmediğimin üstünde tamamalrsın umarım asıl şarkılara geçmeye adım kala elenmek çok üzücü benim 1 adımım kalmıstı bu haftayla birlikte finale kadar hep üst sıralar için şarkılarım hazırdı özellikle 1 hafta kala elenmek gerçekten insanı fazla yoruyor basit bir yarıismada bile olsa o noktada insan biraz kötü oluyor 🙂🙂🙂
Bİraz şans gerekirdi alternatif şarkınla geleydin.

maleeg bu hafta zayıf kalmıssın beğenemdiğim 3 şarkıcıdan biriydin ama diğer 2 beğenmediğimin üstünde tamamalrsın umarım asıl şarkılara geçmeye adım kala elenmek çok üzücü benim 1 adımım kalmıstı bu haftayla birlikte finale kadar hep üst sıralar için şarkılarım hazırdı özellikle 1 hafta kala elenmek gerçekten insanı fazla yoruyor basit bir yarıismada bile olsa o noktada insan biraz kötü oluyor 🙂🙂🙂
Evet sende benim stratejimle gidiyordun fark etdim, cidden kötü seçim yüzünden elendin. :(
Ben son 3'te olurum gibi ama elenirmiyim bilmiyorum. Yarın sonuçları bekleyelim.

Bugün biraz yoğun olduğum için oylamayı 23 de kullanacağım..başarılar tüm yarışmacılara :)

Oylarımı kullandım. Çok güzel şarkılar seçmişsiniz keyif alarak bir 19 dakikalık müzik ziyafeti yaşadım. Bazılarına mecburen düşük vermek zorundaydım, kusura bakmasın o şarkıların sahipleri. :):)