düette eminem daha iyiNe şeytanı bee.😱 Ben sadece saf olarak görüyorum seni.Ama kötü niyetli falan hiç bir zaman düşünmedim seninle ilgili.
@xemrexxx hep elem keder.
düette eminem daha iyiNe şeytanı bee.😱 Ben sadece saf olarak görüyorum seni.Ama kötü niyetli falan hiç bir zaman düşünmedim seninle ilgili.
düette eminem daha iyi![]()
Ne şeytanı bee.😱 Ben sadece saf olarak görüyorum seni.Ama kötü niyetli falan hiç bir zaman düşünmedim seninle ilgili.
valla facedeki arkadaşlar şeytansın sen dediler aynen safım ben
barıştırmak istedim az daha beni öldüreceklerdi ya
oylarımı kullandım şarkılar çok güzeldi herkese başarılar diliyorum
@vadikızı o şeytan kelimelerini doğru bulmuyorum kimsenin de seni şeytan olarak gördüğünü düşünmüyorum.
Kaç kez dedik forumda herkes seviyor seni diye ama kendin sürekli anlamlar çıkarıyorsun sürekli.
Bunu bilerek özelden yazmıyorum ki burada herkes görsün diye.
İyilikte maraz doğar. En iyisi karışmamak.![]()
@vadikızı o şeytan kelimelerini doğru bulmuyorum kimsenin de seni şeytan olarak gördüğünü düşünmüyorum.
Kaç kez dedik forumda herkes seviyor seni diye ama kendin sürekli anlamlar çıkarıyorsun sürekli.
Bunu bilerek özelden yazmıyorum ki burada herkes görsün diye.
forumdakiler değil facedekiler sanırım beni yanlış anladın sen facede öyle dediler
bnarıştırmak istedim şeytansın sen dediler ne diyim forumdakiler beni seviyor
ve benim şeytan olmadığımı biliyorlar
Facede ki arkadaslarini demiş bende ilk forum zannettim.Bende dışardan arkadaş sandım.😱 Kimle kimi barıştımak istedi melek.![]()
Facede ki arkadaslarini demiş bende ilk forum zannettim.Çünkü forum da kim niye öyle bir sey desin.
![]()
@vadikızı sen kimin ne dediğine ne bakıyorsun ya.Bırak desinler o laflar onların seviyesini gösterir boşver hic takma kafana.
![]()
Çok anlamlı bi şarkı dinlemesini bilene illa süslü sözcüklere gerek yok bazenBu hafta yaa çok iyiler vardı yada çok kötüler.
İyiler Sertab, Tarkan, Yalın, Sezen, Göksel, Ahmet Kaya ve Katy
Baska haftalar olsa hepsine tam verirdim ama bu hafta baya zordu. Sezen'in klibe bayıldım@mrt-06
Yalın'ın şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim. Sanırım ilk 3'ümde olacaksın @Bully
Sertab ise ayrı bir efsane ile gelmiş. Çok iyi bir puan aldın benden @adımutlulukk
Katy güzeldi. Zaten sevdiğim bir şarkı.@harunnn60 Aynı şekilde Tarkan'ımda muhteşemdi. Adamda ses çok iyi yaa.@Maskeli Fedai
Ahmet Kaya iyi ama benim tarzıma yatkın o kadar çok şarkı vardı ki arada kaynağı. 10'â yakın aldın @Yiğitt
@Ahmad Göksel'in zaten bu hafta şarkısını beraber seçtik. Güzel recap seçmişsin. 10+ aldın benden yine.
Bu hafta daha öncesinde de sevmediğim gibi Yıldız Tilbe çok kötüydü.@xemrexxx
Ceceli ise berbattı.ss Çok sıkıcı bir şarkı içim bayıldı.@EFE UYSAL
Demet tam ortalarda yer aldı. Güzel bir parça olsada hafta zor @tolgab
Aynı şekilde @denizz19 hafta çok zordu. Yoksa dağa uyu verilebilirdi.Ortalarda yetincen bende.
Manço'yu çocuk şarkısı okurken buldum.@-potterhead- 5 zor yani bu şarkıya. Ama çok kötüler vardı bu hafta bir şeyler yaptım galiba.
Şebo biraz daha duygu hissettiren bir parça ile gelmiş. Bağırma yok bu hafta. En kötüler den değilsin @batuhankaralar![]()