MusicSurvivor All Star | 8.Hafta Sonuçları

Karıştırma kafamı kullanmayacam işte. :ppp:
zamanını kaçırdın zaten cnm son 2 haftadan birinde kullanmalıydın cumhuriyet ve bir bakmıssının gerielrde kalacağı bence çok belliydin en azından günaydınla bir yeni hamle yapabilirdin daha ne halin varsa gör ayolll ama kadın sözü dinlemeyen erkek başarılı olamaz son 3 haftadır oyüzden puan alamıyorsun bence :A:A:A

zamanını kaçırdın zaten cnm son 2 haftadan birinde kullanmalıydın cumhuriyet ve bir bakmıssının gerielrde kalacağı bence çok belliydin en azından günaydınla bir yeni hamle yapabilirdin daha ne halin varsa gör ayolll ama kadın sözü dinlemeyen erkek başarılı olamaz son 3 haftadır oyüzden puan alamıyorsun bence :A:A:A
ayo lsen bana öneride bulun bu totoş tehlikede değil :F

Bilemezsin işte ben Günaydın'ı kullanıp final puanı alamasaydım bu sefer Cumhuriyet'i niye kullanmadım derdim kendime :A Neyse bu hafta da kullanmazsam daha da kullanma ihtimalim kalmaz herhalde. :A

Bilemezsin işte ben Günaydın'ı kullanıp final puanı alamasaydım bu sefer Cumhuriyet'i niye kullanmadım derdim kendime :A Neyse bu hafta da kullanmazsam daha da kullanma ihtimalim kalmaz herhalde. :A
cumhuriyet ve bir bakmışsın şarkılarının bence gerilerde kalacağı belliydi ayoll özellikle cumhuriyet yerine günaydın koyabilirdin iddalı parçalarının yerine koy demedimki ben sana son 2 hafta ısrar ettim bu 2 parçanında geride kalıcağını tahmin ederek :F
ama daha bu haftadan itibaren karışmıyorum zaten çünkü geriye iddalı şarkıların kalmıştır herhalde :F:F:F

İşaret sezen Aksu hapsursa tam puan verenler var sen de sezen Aksu torpilinden puan almış olabilirsin)))
Sezen Aksu benim, Maskeli Tarkan. :D Ayrıca ne alakası var? Şuana kadar kullandığım şarkıların hangisi kötüydü? Final hesabı yapmadan Sezen Aksu'nun en hit şarkılarını kullandım haksızlık ediyorsun Hamza. :)

Sezen Aksu benim, Maskeli Tarkan. :D Ayrıca ne alakası var? Şuana kadar kullandığım şarkıların hangisi kötüydü? Final hesabı yapmadan Sezen Aksu'nun en hit şarkılarını kullandım haksızlık ediyorsun Hamza. :)
Bana göre hiç bir hit şarkısını kulanmadin. Benim asıl merakım bu zaten git şarkılarını kullanınca kaç puan verecekler)))