-potterhead-
Favori Üye
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.Demiştim ben.![]()
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.Demiştim ben.![]()
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.
Bence forum ayarsız belli bir zevk yok ortada, her hafta değişiyor o zevk nedenseBence forumun ayarını doğru tesbit edemedin. Geçen hafta 5. Oldun. Doğru şarkı ile iyu gidiyorsun.![]()
Bence forum ayarsız belli bir zevk yok ortada, her hafta değişiyor o zevk nedenseNeyse haftaya elenirim heralde, şimdi düzeni bozarsam çok küfür yerim
![]()
ne demek yoksa beni elicen mi pis çarpık bacaklı.ss
son kaç kişide çeyrek finalYok la çeyrek finale kadar kal![]()
son kaç kişide çeyrek final![]()
oho oraya ka kalmam için şike yapmam lazımHesapla işte
Final = 2
Yarı Final = 3
Çeyrek Final = 5
Düzeni bozmaktan kastım çekilmekKim niye karışsın senin listene.Kimse küfür etmeZ.
Belki.haftaya ilk 5'de olursun yine.![]()
1 hafta eleme stresinden kurtuluruz çekil benceDüzeni bozmaktan kastım çekilmek![]()
ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardırSana iyi geceler.![]()
ay elendin gittin ortalğı karıştırma pis git koca ara kendine.ssayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır![]()
Karıştırma kafamı kullanmayacam işte.ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır![]()