Ay terbiyesize bak ben Umut'umu bırakmam, uza bir ya. @sokak sanatiCanısı ben sana yeterim başka kimsenin selamını almaya ihtiyacın yok dış mihrakları bırak sen bana gel
Olamaz.Yok. Git demek istedim.
Pis. ss Sen Umut'u bırakmazsın ama cenazene Kaan gelir
Pis. ss Sen Umut'u bırakmazsın ama cenazene Kaan gelir
@sokak sanati fark atmış sana zaten en favori üyede hala onu savunuyorsun
Biraz da ben mikserlik yapayım dedimArabozucu, primci seni.ss
Şimdi adam marjinal. Çokta seçeneği yok.
Allah korusun lan ben daha çok genjim. 😱Pis. ss Sen Umut'u bırakmazsın ama cenazene Kaan gelir
@sokak sanati fark atmış sana zaten en favori üyede hala onu savunuyorsun
Uza bir sende ya.Arabozucu, primci seni.ss
Şimdi adam marjinal. Çokta seçeneği yok.
Daha 4 haftam var, kıskançlık yapma.Biraz da ben mikserlik yapayım dedim
Neyse elenecek zaten 2-3 haftaya ne hali varsa görsün
Allah korusun lan ben daha çok genjim. 😱
Fark dediğin 3 oy atmış ki Umut'un attığı farkta gül biter.
Uza bir sende ya.
Daha 4 haftam var, kıskançlık yapma.
Bensiz forum ayakta kalamaz, ben tatildeyken aktiflik oranı düşmüş diye duyumlar aldım. Parlak avcısı gidince, parlak avcısının takipçileri de gitmiş.Aynen. Ben gülüm sen pis dikenler. Arınmak lazım senden.
Bu hafta hangi şarkını harcayacaksın ay pardon kullanacaksın çok merak ediyorumAllah korusun lan ben daha çok genjim. 😱
Fark dediğin 3 oy atmış ki Umut'un attığı farkta gül biter.
Uza bir sende ya.
Daha 4 haftam var, kıskançlık yapma.
Biraz da ben mikserlik yapayım dedim
Neyse elenecek zaten 2-3 haftaya ne hali varsa görsün
Bensiz forum ayakta kalamaz, ben tatildeyken aktiflik oranı düşmüş diye duyumlar aldım. Parlak avcısı gidince, parlak avcısının takipçileri de gitmiş.
Kafamıza sıkıp gideceğiz bu haftaBu hafta hangi şarkını harcayacaksın ay pardon kullanacaksın çok merak ediyorum
Olmasa da Olur'u koyar tam puanını alır seni de elerimNeyse yarı finalde %55 ihtimal ile karşıma çıkarsın. Kesin yener im seni.
Yokluğunu bek farketmedim. Yanlış duyum aldın pis.
Olmasa da Olur'u koyar tam puanını alır seni de elerim
Ay hadi inşallahKafamıza sıkıp gideceğiz bu hafta
Ha sen yine olmayacak hayaller kurmuşsun Seni her türlü yerim.Ben en favori şeyini kastettim.
Ayrica MS'de yarı final şansın %55'den çok çok az.
Ay hadi inşallah
Ha sen yine olmayacak hayaller kurmuşsun Seni her türlü yerim.
MS'de de şansın yok çeyrek finalden itibaren efso şarkılarım var
Normal sezonda da üst üste 3-4 hafta final puanı alamadığım bir dönem olmuştu All-Starda da aynı şarkılarla aynı döneme girdim bir kaybım yok yani bu haftadan itibaren fırtına gibi esecezBiz ne efsaneleri eledik. Örn; Irgalamaz Beni.
Ayrica 2. Sezon terör estiren Yalın'adan eser yok şimdi. Gidilir gibisin. yani çok ileride kullanıp haftayı atlattığınCumhuriyet ile ilk 10'a zor girdin.
Ben bir.kaç çalışma yaptım Ora ile ilgili. Seni yutucaz.
Normal sezonda da üst üste 3-4 hafta final puanı alamadığım bir dönem olmuştu All-Starda da aynı şarkılarla aynı döneme girdim bir kaybım yok yani bu haftadan itibaren fırtına gibi esecez
Güldürdün Ben forumda her kesime hitap edebiliyorum bir kere senin hitap edemediğin kesimler var şansın yok yani
Şu ütopik düşüncelerin bitiriyor beni KomikSen öyle san. Dream ve Takas bana ou verecek. Seni çok taraflı buluyormuşlar.
Burasi MSAS bebe.