MusicSurvivor All Star | 8.Hafta Sonuçları

Pis. ss Sen Umut'u bırakmazsın ama cenazene Kaan gelir :T:

@sokak sanati fark atmış sana zaten en favori üyede hala onu savunuyorsun :A
Allah korusun lan ben daha çok genjim. 😱

Fark dediğin 3 oy atmış ki Umut'un attığı farkta gül biter. :bhr:

Arabozucu, primci seni.ss

Şimdi adam marjinal. Çokta seçeneği yok.:A
Uza bir sende ya. :A

Biraz da ben mikserlik yapayım dedim :A

Neyse elenecek zaten 2-3 haftaya ne hali varsa görsün :A
Daha 4 haftam var, kıskançlık yapma. :T:

Allah korusun lan ben daha çok genjim. 😱

Fark dediğin 3 oy atmış ki Umut'un attığı farkta gül biter. :bhr:

Uza bir sende ya. :A

Daha 4 haftam var, kıskançlık yapma. :T:
Bu hafta hangi şarkını harcayacaksın ay pardon kullanacaksın çok merak ediyorum :A

Biraz da ben mikserlik yapayım dedim :A

Neyse elenecek zaten 2-3 haftaya ne hali varsa görsün :A

Neyse yarı finalde %55 ihtimal ile karşıma çıkarsın. Kesin yener im seni.:A

Bensiz forum ayakta kalamaz, ben tatildeyken aktiflik oranı düşmüş diye duyumlar aldım. :A Parlak avcısı gidince, parlak avcısının takipçileri de gitmiş. :Z :A

Yokluğunu bek farketmedim.:A Yanlış duyum aldın pis.:A

Ay hadi inşallah :A :Z

Ha sen yine olmayacak hayaller kurmuşsun :A Seni her türlü yerim.

MS'de de şansın yok çeyrek finalden itibaren efso şarkılarım var :Z

Biz ne efsaneleri eledik.:A Örn; Irgalamaz Beni.:A
Ayrica 2. Sezon terör estiren Yalın'adan eser yok şimdi.:A Gidilir gibisin.:Z yani çok ileride kullanıp haftayı atlattığınCumhuriyet ile ilk 10'a zor girdin.:A

Ben bir.kaç çalışma yaptım Ora ile ilgili.:A Seni yutucaz.:Z

Biz ne efsaneleri eledik.:A Örn; Irgalamaz Beni.:A
Ayrica 2. Sezon terör estiren Yalın'adan eser yok şimdi.:A Gidilir gibisin.:Z yani çok ileride kullanıp haftayı atlattığınCumhuriyet ile ilk 10'a zor girdin.:A

Ben bir.kaç çalışma yaptım Ora ile ilgili.:A Seni yutucaz.:Z
Normal sezonda da üst üste 3-4 hafta final puanı alamadığım bir dönem olmuştu All-Starda da aynı şarkılarla aynı döneme girdim bir kaybım yok yani bu haftadan itibaren fırtına gibi esecez :Z

Güldürdün :A Ben forumda her kesime hitap edebiliyorum bir kere senin hitap edemediğin kesimler var şansın yok yani :Z

Normal sezonda da üst üste 3-4 hafta final puanı alamadığım bir dönem olmuştu All-Starda da aynı şarkılarla aynı döneme girdim bir kaybım yok yani bu haftadan itibaren fırtına gibi esecez :Z

Güldürdün :A Ben forumda her kesime hitap edebiliyorum bir kere senin hitap edemediğin kesimler var şansın yok yani :Z

Sen öyle san.:F Dream ve Takas bana ou verecek.:Z Seni çok taraflı buluyormuşlar.:A

Burasi MSAS bebe.:A

ay @GunesinOglu hakkındai fikirlerimi yazmış birileri :A

Selma Özer ‏@Selmazer17 34 dk.34 dakika önceMönchengladbach, Nordrhein-Westfalen
@teledizisi @cengizmihanim_ gencecik çocukların projelerini kafalarına yıktın Acun kepenklerini kapat yavaş yavaş @acunilicali

Usagi Tsukino ‏@cengizmihanim_ 21 dk.21 dakika önce
@Selmazer17 @teledizisi @acunilicali o günleride görücezz inşallah yavaş yavaş hazin sona yaklaşıyoruz
1f603.png
1f603.png