-potterhead-
Favori Üye
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.Demiştim ben.
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.Demiştim ben.
Yok gerçekten çekileyim diyorum. Puanlamanın adilliğine güvenim kalmadı, en iyi ve bilindik şarkılarından biriydi kaldı ki.
Bence forum ayarsız belli bir zevk yok ortada, her hafta değişiyor o zevk nedense Neyse haftaya elenirim heralde, şimdi düzeni bozarsam çok küfür yerimBence forumun ayarını doğru tesbit edemedin. Geçen hafta 5. Oldun. Doğru şarkı ile iyu gidiyorsun.
Bence forum ayarsız belli bir zevk yok ortada, her hafta değişiyor o zevk nedense Neyse haftaya elenirim heralde, şimdi düzeni bozarsam çok küfür yerim
ne demek yoksa beni elicen mi pis çarpık bacaklı.ss
ne demek yoksa beni elicen mi pis çarpık bacaklı.ss
son kaç kişide çeyrek finalYok la çeyrek finale kadar kal
son kaç kişide çeyrek final
oho oraya ka kalmam için şike yapmam lazımHesapla işte
Final = 2
Yarı Final = 3
Çeyrek Final = 5
Düzeni bozmaktan kastım çekilmekKim niye karışsın senin listene. Kimse küfür etmeZ.
Belki.haftaya ilk 5'de olursun yine.
1 hafta eleme stresinden kurtuluruz çekil benceDüzeni bozmaktan kastım çekilmek
ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardırSana iyi geceler.
ay elendin gittin ortalğı karıştırma pis git koca ara kendine.ssayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır
Karıştırma kafamı kullanmayacam işte.ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır