MusicSurvivor All Star | 8.Hafta Sonuçları

@-potterhead- senin söylediğin şeyi ona bakarsan herkes söyleyebilir ama bu mantıkla bakarsak :) Herkes sonuçta yarışmacı ve herkese göre kendi yarışmacısının şarkısı daha iyi. Sıralama olarak iyi puanlar aldığında ve hatta final puanı aldığında pek bir şey söylediğini hatırlayamadım ben ondan bu açıklamayı yaptım. Sen de mesela bu hafta 5 vermişsin bana ben sana ne diyebilirim ki senin zevkindir tabi ama bana göre de harika şarkıdır mesela Reverans o puanı haketmiyordu :D

7.Olmuşum iyi bence. :Z:Z

Katy Perry'i çok iyi yönetiyorum benim 8.haftayı geride bırakmam bile büyük bir başarı bence. Çünkü ilk haftalarda üyeler daha Katy Perry'nin adını doğru yazamıyorlardı. :F

Ayrıca bu şarkı ilk MS'de kötü bir sırada yer almıştı şimdi iyi gitmiş çünkü Katy Perry'nin şarkılarını forum alıştı. :Z:Z

Sana iyi geceler. :A
ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır :A:A:A

ayoll şu son 2 haftadan brinde bunu koysaydın cumhuriyet ve bir bakmıssın şarkılarından aşşağı kalmaz en kötü günaydında orta sırada kalırdı ama günaydıın final puanına potansiyeli vardı şu son 2 haftada kullansan final puanı potansiyelin vardı bence ama hala geç kalmadın bak zararın neresinden dönersen kardır :A:A:A
ay elendin gittin ortalğı karıştırma pis git koca ara kendine.ss

Karıştırma kafamı kullanmayacam işte. :ppp: