hazır burda yokken coştum.forumda arada hata veriyor ohh yırttık çiko bana sataşamaz.yarına unutur zaten o saf.
Benim unutmam için bir şantaj yapman lazım onuda sen unuttun
@sokak sanati sarkin güzelse tabi ki veririm
Bana göre muhteşem.
hazır burda yokken coştum.forumda arada hata veriyor ohh yırttık çiko bana sataşamaz.yarına unutur zaten o saf.
@sokak sanati sarkin güzelse tabi ki veririm
Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat buForumu bırakırsam ilk işim bunu yapmak.olucak.
İşkence işkence. Sus.konuşma daha fazla.
Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat bu
İmkansız inanmamFinal puanı alınca görüşürüz.
Ben sana tam veririm merak etme.Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat bu
riri'ye her hafta tam puan versem?Benim unutmam için bir şantaj yapman lazım onuda sen unuttun
Bana göre muhteşem.
Ben sana tam veririm merak etme.
Sağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenBen sana tam veririm merak etme.
riri'ye her hafta tam puan versem?
karşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumdaSağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenşu sokak çetesini eleyelim
Ay şuna bak kıskandı.Sinsi tuzağıni beğendin.
Aynen.Sağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenşu sokak çetesini eleyelim
bu nasıl ittifakÇiğdem'i ülkeden bile kovarim.Anlaştık.
karşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumda
herkes birbirinemi oynuyor acep yaVallahi madurum.
ahah sesli güldüm.Çiğdem'i ülkeden bile kovarim.Anlaştık.
Survivor'u layığına göre oynamak gerekkarşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumda
Tamam kankeyyAy şuna bak kıskandı.
Aynen.
bu nasıl ittifak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?