hazır burda yokken coştum.forumda arada hata veriyor ohh yırttık çiko bana sataşamaz.
yarına unutur zaten o saf.
![]()
Benim unutmam için bir şantaj yapman lazım onuda sen unuttun
@sokak sanati sarkin güzelse tabi ki veririm![]()
Bana göre muhteşem.
hazır burda yokken coştum.forumda arada hata veriyor ohh yırttık çiko bana sataşamaz.
yarına unutur zaten o saf.
![]()
@sokak sanati sarkin güzelse tabi ki veririm![]()
Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat buForumu bırakırsam ilk işim bunu yapmak.olucak.
İşkence işkence. Sus.konuşma daha fazla.![]()
Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat bu![]()
İmkansız inanmamFinal puanı alınca görüşürüz.![]()
Ben sana tam veririm merak etme.Hediye şarkısına iğrenç diyen sen bu hafta paylaştığın rezalet şarkıya iğrenç demiyon ne tezat bu![]()
riri'ye her hafta tam puan versem?Benim unutmam için bir şantaj yapman lazım onuda sen unuttun
Bana göre muhteşem.![]()
Ben sana tam veririm merak etme.![]()
Sağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenBen sana tam veririm merak etme.![]()
riri'ye her hafta tam puan versem?![]()
karşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumdaSağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenşu sokak çetesini eleyelim
![]()
Ay şuna bak kıskandı.Sinsi tuzağıni beğendin.![]()
Aynen.Sağol kardeşim haftaya Yağmur Ağlıyor şarkına aynı karşılığı alacaksın bendenşu sokak çetesini eleyelim
![]()
bu nasıl ittifakÇiğdem'i ülkeden bile kovarim.Anlaştık.
![]()
karşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumda![]()
herkes birbirinemi oynuyor acep yaVallahi madurum.![]()
ahah sesli güldüm.Çiğdem'i ülkeden bile kovarim.Anlaştık.
![]()
Survivor'u layığına göre oynamak gerekkarşılıklı anlaşmalar oluyor bakıyorumda![]()
Tamam kankeyyAy şuna bak kıskandı.
Aynen.![]()
bu nasıl ittifak![]()