arkadaş o parçanın nesi güzel ya.zaten herkes parçalarını güvenerek koyar.
of neyse güle güle çiko.
![]()
![]()
Geçen hafta çok kötü gelmişti. Bu hafta yine iyi bence.
arkadaş o parçanın nesi güzel ya.zaten herkes parçalarını güvenerek koyar.
of neyse güle güle çiko.
![]()
![]()
Sıla'ya desteklerini bekliyorum en sevdiğin Gülşen gitti artık Sılacı olman şart@GunesinOglu kullanirz bir ara acelen nedir![]()
lütfen sil ozan'da seni silsin forumdan.Diriliş'in Yorum konusunuda silerim.![]()
teşekkür ederim..Senin ilk 5'inde almak çok isterim çünkü kaliteli bir değerlendirme yapıyorsun hayırlısı bakalım.![]()
İşte sahalarda görmek istediğimiz sokak sanatı sen ne anlarsın şarkıdan![]()
her hafta vasat geliyor ama bu hafta kaçışı yok.
Aa beğendin demek Yalın'ı çok sevindim.teşekkür ederim..bu hafta yalın sıla demet tarkan göksel sezen şebnem sertab çok iyiler...tabi öbür şarkılardada iyi olanlar bulunuyor...ama sıralama yaparken baya bir zor olacaktır..özellikle ilk 5 listesini nasıl oluşturcam bilmiyorum..
![]()
Bak ben sana çok puan verdim yoksa mod olmazdın değerimi bil.![]()
lütfen sil ozan'da seni silsin forumdan.![]()
Haftaya Hediye ile gelip yüksek puan alırsam görürsün @EFE UYSAL hediye şarkısına iğrenç diyor bu yaİmkansız iyi diğeri berbat.
Allah'ım biri çıkarsın şu şarkıyı beynimden.![]()
her hafta vasat geliyor ama bu hafta kaçışı yok.![]()
beğendim..Aa beğendin demek Yalın'ı çok sevindim.![]()
aynen ama sen geri gelemezsin.Ayy canım benim.Ediyor olmana bende seni destekledim.
Silerim bak.Ama geri getirirler ugrasmicam.
![]()
Ben tam verecem o zevksiz zaten.Haftaya Hediye ile gelip yüksek puan alırsam görürsün @EFE UYSAL hediye şarkısına iğrenç diyor bu ya![]()
aynen ama sen geri gelemezsin.en azından bu hesabınla.
feykle gelebilirsin ama yazık olur bu hesabına da. 🙄
Haftaya Hediye ile gelip yüksek puan alırsam görürsün @EFE UYSAL hediye şarkısına iğrenç diyor bu ya![]()
hazır burda yokken coştum.Nasılda kindar kindar konuşuyor.😱