dinle bugünBakıcam bir ara. Ben Mobile geçince paylaşmışsın o nedenle bilmiyorum o şarkıyı.5 gibi falan PC'YE geçince dinle.
dinle bugünBakıcam bir ara. Ben Mobile geçince paylaşmışsın o nedenle bilmiyorum o şarkıyı.5 gibi falan PC'YE geçince dinle.
Hee o zaman ölebilir.
Bu hafta da oldukça iddialıyız:
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
bu şarkıyı meyradanda duymuştuk ama hem ceceli hem meyra iyi yorumlamış...başarılar...iyi bir şarkıdır...bu hafta kopuyoruz
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
iyi bir şarkı...oldukça iddalı başarılar..bu hafta kopuyoruz
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
şu an şarkıyı dinlemeye başladım...hareketli bir parça...başarılar.Bu hafta, 2012 yazına damgasını vuran şarkılardan "Kasma" ile karşınızdayız.
Şarkısını Yollayanlar :
@-potterhead- - Barış Manço(Mesaj kutusunu bulamıyorum ama)
@Bully - Yalın
@Ahmad - Göksel
@EnveR - Hande Yener
@denizz19 - Sıla
@adımutlulukk - Sertab Erener
@Çiğdem- - Mustafa Sandal
@sokak sanati - Rihanna
@Billy Kane - Gülşen
şu anda şarkını dinlemeye başladım...slow tarzında oldukça iyi şarkı...başarılar.Bu haftaki şarkım 'Kurşuni Renkler"
Özellikle nakarat kısımda Göksel'in sesi gerçekten müthiş.
Umarım beğenilir.
@mrt-06 @ozgur2113 @EnveR @sokak sanati @sürgünüm @GunesinOglu @S.G.A.T. @primavera @Titanium @Amoureux @xemrexxx @denizz19 @Bully @Çiğdem- @soo @adımutlulukk @batuhankaralar @gözlemci @DarkLeqenD @tolgab @Harunnn60 @Yiğitt @Tzira @EFE UYSAL @vadikızı @beyazsoy @Castei @-potterhead- @Billy Kane @eskici @Felon @Reytinger @OzaN @Maskeli Fedai @turkuazz @HarzeM
Ben seçerim boşver
Kesinlikle müsade etmem.Bulucam recap.
Ben sonra göndercem.Şarkısını Yollayanlar :
@-potterhead- - Barış Manço(Mesaj kutusunu bulamıyorum ama)
@Bully - Yalın
@Ahmad - Göksel
@EnveR - Hande Yener
@denizz19 - Sıla
@adımutlulukk - Sertab Erener
@Çiğdem- - Mustafa Sandal
@sokak sanati - Rihanna
@Billy Kane - Gülşen
Özelden atsana bir.
hareketli bir şarkı...iyi bir şarkıdır...başarılar..
final şarkısı değilmi ayoll bu kafamı buluyorsun
şansımı ölçüyom bir susfinal şarkısı değilmi ayoll bu kafamı buluyorsun
Çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?