- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bana bildirim gelmedi.Biraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik.
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Katy Perry - The One That Got Away
![]()
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Paylaşırım biraz sonra
Bak tedirgin oldum şimdi umarım diğerlerine gelmiştir.Bana bildirim gelmedi.
İyi seçim![]()
sanane ayoll@Çiğdem- Kimmiş o isim![]()
banada gelmedi 🙂🙂🙂Bak tedirgin oldum şimdi umarım diğerlerine gelmiştir.![]()
İlk hafta 21 oldum sonra ki haftalarda 12.oldum hep.yabancı slowlar seviliyor bence ilgi görücek cnm benim şimdiden 1 isim var kafamda yanı 1 kişi aha çıakrsa bence yine kurtulursun ama sen elenme tehrrikeside yalamıyorsunki ayoll rahat ilk 3 hafta geçirdin bence oldukça başarılısın![]()
Bu etiketlemeyi siz nasıl yapıyorsunuz?sanane ayoll
banada gelmedi 🙂🙂🙂
adres çubuğuna kopyalayıp öyle yapıyorlarmıs galiba ama ben tek tek kendim yazıyorum işimi şansa bırakmıyorum yanıBu etiketlemeyi siz nasıl yapıyorsunuz?![]()
Bu adres çubuğu nerede onu bir türlü bulamadım.adres çubuğuna kopyalayıp öyle yapıyorlarmıs galiba ama ben tek tek kendim yazıyorum işimi şansa bırakmıyorum yanı![]()
Beni biliyorsun zaten@Ahmad sen de yolla![]()
ayoll @mrt-06 sana anlatsın nasıl kopyalama yapıldığınıBu adres çubuğu nerede onu bir türlü bulamadım.![]()
İyi bakalım sen geçen haftadan sonra bu hafta yükselteceksin gibi geliyor şarkımın sözleri çok iyi bence.Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim.
Dua et daha klipten puan kırmadım.
Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz.
Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum.![]()
Senden miŞarkılarını zamanında yollamayanlar uyarı cezası alacaklardır.![]()
Şarkılarını zamanında yollamayanlar uyarı cezası alacaklardır.![]()