MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Biraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik. :D
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.:Z Umarım beğenirsiniz.:bhr:

Katy Perry - The One That Got Away
:Z:Z:Z

:love1::love1:
katy-perry-the-one-that-got-awaypo5.jpg

@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Bana bildirim gelmedi. :D
İyi seçim :X

yabancı slowlar seviliyor bence ilgi görücek cnm benim şimdiden 1 isim var kafamda yanı 1 kişi aha çıakrsa bence yine kurtulursun ama sen elenme tehrrikeside yalamıyorsunki ayoll rahat ilk 3 hafta geçirdin bence oldukça başarılısın :F:F:F
İlk hafta 21 oldum sonra ki haftalarda 12.oldum hep. :D Yani eleme potasına hiç girmedim dediğin gibi ama insandan bir korku oluyor yinede. :D

Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim. :D
Dua et daha klipten puan kırmadım. :A

Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz. :D

Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum. :D
İyi bakalım sen geçen haftadan sonra bu hafta yükselteceksin gibi geliyor şarkımın sözleri çok iyi bence. :)

Şarkılarını zamanında yollamayanlar uyarı cezası alacaklardır. :A