MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Yine beğendim :)

Şarkıyı açarkenki önyargımı kıracak kadar iyi bir şarkı. Güzel :D

Geçen hafta verdiğim 21 puandan sonra içime düşen pişmanlık sonrası sana çok düşük vermek istiyodum. Saolasın, yardımcı oldun şarkınla :A
Senin bu şarkıya düşük vereceğini biliyordum çünkü geçen sezon da bu şarkıya çok düşük vermiştin oynak parça sevmion sen. :A

Senin bu şarkıya düşük vereceğini biliyordum çünkü geçen sezon da bu şarkıya çok düşük vermiştin oynak parça sevmion sen. :A
yine final puanına adaysın bence cnm birkaç sevmeyen çıkabilir ama çok aldırış etme sezenin çok popüler parçalarının başında geliyor bu parça final puanına yine aday 😉

ayy ayrıca ikinci bahar için artık benim zevklerime güvenebiliceğini anlamışsındır herhalde
:F:F:F

yine final puanına adaysın bence cnm birkaç sevmeyen çıkabilir ama çok aldırış etme sezenin çok popüler parçalarının başında geliyor bu parça final puanına yine aday 😉

ayy ayrıca ikinci bahar için artık benim zevklerime güvenebiliceğini anlamışsındır herhalde
:F:F:F
Anladım anladım. :bhr: Haftaya da @Bully ve @Yiğitt'in zevkiyle çıkacağım inşallah elenmem. :A

Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim. :D
Dua et daha klipten puan kırmadım. :A

@Amoureux benim şarkıyı yorumlamamışsın :(
Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz. :D

Recap kısmında belki dikkatini çekmez belki.:Z
Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum. :D

Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum. :D

Way.:D İlk 5'i zorladım mı peki.:Z

İnşallah kardeşim. :A

Ayy laf mı soktun sen bana şimdi haftaya minik serçe birinci olursa görürsün sen :A
O gülüş ne öyle? :A

Klip zaten sana hiç uygun değil birde recapta seçeceğim kısmı gör sen. :F Ama 1 puanı kesinlikle hak etmiyorum...!

O gülüş ne öyle? :A

Klip zaten sana hiç uygun değil birde recapta seçeceğim kısmı gör sen. :F Ama 1 puanı kesinlikle hak etmiyorum...!
Bu yarışmanın kliple alakası yok, ama sırf kırmak için dikkate alırdım ama eski olduğu için maruz gördüm. :love1:
1 imaknsız. Çok dandik şarkılar var, 1 hiçbir zaman gelmez sana, merak etme. :D