Vasatın üstü hiçbir hafta yok.
Geç cevap için kusura bakma
İyi güzel hoş da sözler berbat ya. Sözlere dikkat etmemiş olsaydım daha yüksek verirdim.![]()
Recap kısmında belki dikkatini çekmez belki.
Vasatın üstü hiçbir hafta yok.
Geç cevap için kusura bakma
İyi güzel hoş da sözler berbat ya. Sözlere dikkat etmemiş olsaydım daha yüksek verirdim.![]()
Senin bu şarkıya düşük vereceğini biliyordum çünkü geçen sezon da bu şarkıya çok düşük vermiştin oynak parça sevmion sen.Yine beğendim
Şarkıyı açarkenki önyargımı kıracak kadar iyi bir şarkı. Güzel
Geçen hafta verdiğim 21 puandan sonra içime düşen pişmanlık sonrası sana çok düşük vermek istiyodum. Saolasın, yardımcı oldun şarkınla![]()
yine final puanına adaysın bence cnm birkaç sevmeyen çıkabilir ama çok aldırış etme sezenin çok popüler parçalarının başında geliyor bu parça final puanına yine aday 😉Senin bu şarkıya düşük vereceğini biliyordum çünkü geçen sezon da bu şarkıya çok düşük vermiştin oynak parça sevmion sen.![]()
Anladım anladım.yine final puanına adaysın bence cnm birkaç sevmeyen çıkabilir ama çok aldırış etme sezenin çok popüler parçalarının başında geliyor bu parça final puanına yine aday 😉
ayy ayrıca ikinci bahar için artık benim zevklerime güvenebiliceğini anlamışsındır herhalde
![]()
ohhh çok şükür sezenden kurtulduk final yolu açıldı
Be son gün yollucam.Şarkısını yollamayanlar yollasın![]()
Senin şarkını biliyoruz zatenBe son gün yollucam.![]()
Hayır Cengoya son gün yollucam ve recapı.Senin şarkını biliyoruz zaten![]()
Anladık zaarHayır Cengoya son gün yollucam ve recapı.![]()
İnşallah kardeşim.
Ayy laf mı soktun sen bana şimdi haftaya minik serçe birinci olursa görürsün senohhh çok şükür sezenden kurtulduk final yolu açıldı![]()
hareketli ve iddalı bir şarkı başarılar dilerim..Bu hafta kıpır kıpır bir şarkıyla, Atiye ile kopmaya gidiyoruz, hepiniz davetlisiniz. Yüksek puanlarınızı getirmeyi unutmayın.
@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @-potterhead- @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim.Senin bu şarkıya düşük vereceğini biliyordum çünkü geçen sezon da bu şarkıya çok düşük vermiştin oynak parça sevmion sen.![]()
Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz.@Amoureux benim şarkıyı yorumlamamışsın![]()
Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum.Recap kısmında belki dikkatini çekmez belki.![]()
Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim.
Dua et daha klipten puan kırmadım.
Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz.
Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum.![]()
Dediğim gibi, sözlere dikkat etmemiş olsaydım zorlardıWay.İlk 5'i zorladım mı peki.
![]()
Dediğim gibi, sözlere dikkat etmemiş olsaydım zorlardı![]()
O gülüş ne öyle?İnşallah kardeşim.
Ayy laf mı soktun sen bana şimdi haftaya minik serçe birinci olursa görürsün sen![]()
Klip zaten sana hiç uygun değil birde recapta seçeceğim kısmı gör sen.Sezen Aksu oynakta iyi değil. Yoksa oynak şarkı da severim.
Dua et daha klipten puan kırmadım.
Yarıda bırakmıştım, sıra gelmemiş demekki henüz.
Ben çoktan puanı verdim, recapleri dinlemiyorum ben. Tek tek dinlemeyi tercih ediyorum.![]()
Bu yarışmanın kliple alakası yok, ama sırf kırmak için dikkate alırdım ama eski olduğu için maruz gördüm.O gülüş ne öyle?
Klip zaten sana hiç uygun değil birde recapta seçeceğim kısmı gör sen.Ama 1 puanı kesinlikle hak etmiyorum...!