MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Bu yarışmanın kliple alakası yok, ama sırf kırmak için dikkate alırdım ama eski olduğu için maruz gördüm. :love1:
1 imaknsız. Çok dandik şarkılar var, 1 hiçbir zaman gelmez sana, merak etme. :D
Her parça için emek harcanıyor Amoureux.. Böyle dandik demek hoş değil.. (Çok ince :A)

İnşallah kardeşim. :A

Ayy laf mı soktun sen bana şimdi haftaya minik serçe birinci olursa görürsün sen :A
O gülüş ne öyle? :A

Klip zaten sana hiç uygun değil birde recapta seçeceğim kısmı gör sen. :F Ama 1 puanı kesinlikle hak etmiyorum...!
ben normal şartlarda @Bully şarkı zevklerine güveniyorum gerektiği zaman bende bilgi alışverişi yapıyorum ama normal şartlarda benimkii yani @mrt-06 durumu farklı
:F:F:F

ayoll çocuk daha geçen gün sezen aksuyu nasıl şutlayabilirim diye kara kara düşünüyordu sende çocuğun ekmeğine yağ çalmışsın hangi şarkıyı kullanayım diye hahah eminimki seve seve büyük bir istekle sana yardımcı olmuştur :A:A:A

ben normal şartlarda @Bully şarkı zevklerine güveniyorum gerektiği zaman bende bilgi alışverişi yapıyorum ama normal şartlarda benimkii yani @mrt-06 durumu farklı

ayoll çocuk daha geçen gün sezen aksuyu nasıl şutlayabilirim diye kara kara düşünüyordu sende çocuğun ekmeğine yağ çalmışsın hangi şarkıyı kullanayım diye hahah eminimki seve seve büyük bir istekle sana yardımcı olmuştur :A:A:A
Bayram zamanı burda olmıcan kurtulacaz senden.:Z:Z:Z

İçin de amma fesat senin kız ben Atacan kardeşime Sezen'in en sevdiğim şarkılarından birini önerdim finalde beni yenmesi falan hiç aklıma gelmedi yani :A Umarım iyi sonuçlar alır :A

Aslında o yardım istemedi ben baskı yaptım şarkıyı kullan diye o da baskılarıma dayanamadı ve kabul etti :A Hayırlısı olsun bakalım :A
ayoll ikinci baharı ben önermiştim ona çocuk şarkıyı değiştiriyordu nerdeyse sonucları görünce utandı benden şüphe ettiği için ama bende bile içi rahat etmedi çocuğun bu sana nasıl güvendi :A:A:A

ayoll ikinci baharı ben önermiştim ona çocuk şarkıyı değiştiriyordu nerdeyse sonucları görünce utandı benden şüphe ettiği için ama bende bile içi rahat etmedi çocuğun bu sana nasıl güvendi :A:A:A
Niye ben güvenilmeyecek insan mıyım :A İkna kabiliyetim yüksektir pişman olmayacak inşallah şarkıyı kullandığına :A

Biraz geç kaldım paylaşmakla ama 2 gündür forum kesintileri sonra konu açmam filan derken işte nihayet bugün rahata erdik. :D
4.Hafta için çok iddialı geliyoruz.:Z Umarım beğenirsiniz.:bhr:

Katy Perry - The One That Got Away
:Z:Z:Z

:love1::love1:
katy-perry-the-one-that-got-awaypo5.jpg

@GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai @Bully @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @sokak sanati @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad

bu haftada bence yabancılar elenmeycek yine iddalı isimlerin elenemsini bekliyorum ben all starda şuan bengü dışında hiç normal bir iim elenmedi hadise,kenan doğulu, serdar ortaç ve burcu güneş çok ciddi isimler eleniyor burcu hayal krıklığım oldu oakdar uğraştım özene bezene finale çıkardım böyle olmamalıydı sonu :F:F:F

bu haftada bence yabancılar elenmeycek yine iddalı isimlerin elenemsini bekliyorum ben all starda şuan bengü dışında hiç normal bir iim elenmedi hadise,kenan doğulu, serdar ortaç ve burcu güneş çok ciddi isimler eleniyor burcu hayal krıklığım oldu oakdar uğraştım özene bezene finale çıkardım böyle olmamalıydı sonu :F:F:F
Umarım elenmem. :D Bu şarkı çok ilinen bir şarkı. :D İyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum. :D

Burcu hayal kırıklığı oldu. :(

Umarım elenmem. :D Bu şarkı çok ilinen bir şarkı. :D İyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum. :D

Burcu hayal kırıklığı oldu. :(
yabancı slowlar seviliyor bence ilgi görücek cnm benim şimdiden 1 isim var kafamda yanı 1 kişi aha çıakrsa bence yine kurtulursun ama sen elenme tehrrikeside yalamıyorsunki ayoll rahat ilk 3 hafta geçirdin bence oldukça başarılısın :F:F:F