Dön Demeyi Unuttum mu yoksa Tam da Bugün müSilanin şarkılarına ne ara manasız dedim ya . çarptırma lütfen. Kötü manası olması fikrinin klişe ve tutarsız olması ayrı manasız olması ayrı seyler
NiyeLütfen Alain Delon'u finale saklama.@denizz19
Dön Demeyi Unuttum mu yoksa Tam da Bugün mü
Niye![]()
Kime göreFinallik şarkı değil bence.![]()
Dan dan ile bangır bangır ayrı şarkılar . dan dananin mana analizini yapmadım zaten. Ama bangır bangır hikâyesi olan eğlenceli göndermeli şarkıDan Dan'ı çok sevsemde en anlamsız şarkı bence ama çok dinlendi bu konuda denize katılıyorum bende.![]()
Dan dan ile bangır bangır ayrı şarkılar . dan dananin mana analizini yapmadım zaten. Ama bangır bangır hikâyesi olan eğlenceli göndermeli şarkı
Kime göreYarı Finalde kullandım ve finale Sevişmeden Uyumayalım ile çıkmış kazanmıştım
![]()
Dalga geçme benleGol de göndermeli şarkıymış ama.
Hadi ordanı kullan finalde.![]()
Dalga geçme benle![]()
Kötü şarkı demedim ama finale o kadar harika şarkılarım var kiNiye dalga geçeyim hadi ordan çok iyi şarkı.![]()
Kötü şarkı demedim ama finale o kadar harika şarkılarım var ki![]()
Yyi ne
Tartışmayı okudun mu baştan sona. ben göndermesiz manasız demedim şarkıya. şarkının fikrinin çok klişe ve tutarsız oldugunu, bu basit fikire tekamülüm olmadığını söyledim.Gol de göndermeli şarkıymış ama.
Hadi ordanı kullan finalde.![]()
Yyi ne![]()
Tartışmayı okudun mu baştan sona. ben göndermesiz manasız demedim şarkıya. şarkının fikrinin çok klişe ve tutarsız oldugunu, bu basit fikire tekamülüm olmadığını söyledim.
Dön demeyi unuttum daha hareketli buradaki ergenler daha çok sever.Dön Demeyi Unuttum mu yoksa Tam da Bugün mü
Niye![]()
Aynen golden kastı farklı ama anlamıyor kiYıldızlar Yarışıyor ne olacak.
Okudum ama, buda bir futbolcuya yazıldığını söylediği için söyledim fikrimi, bana kalırsa golün şarkıları anlamsız evet, ama futbol temalı değil zaten, golden kastı farklı.
Yahu ne ergeni be süper şarkı DDUDön demeyi unuttum daha hareketli buradaki ergenler daha çok sever.
Onu kullanmayacağımSıla- ...dan Sonra da iyi @denizz19![]()
Tek futbol değil tema . oturduğun yerden yorum yapanlara yapılmis. Bu bu fikri en az yuzkez duymuş yüzünde de boş gelmiştir üstüne şarkıda duyunca tepem atti))) manasız değil ama tutarsız curutulmus bir FıkırYıldızlar Yarışıyor ne olacak.
Okudum ama, buda bir futbolcuya yazıldığını söylediği için söyledim fikrimi, bana kalırsa golün şarkıları anlamsız evet, ama futbol temalı değil zaten, golden kastı farklı.
Bir kerede anlamak istediğini değil de benim anlatmak istediğimi anlsan)) ergen şarkısı mı dedimAynen golden kastı farklı ama anlamıyor ki
Yahu ne ergeni be süper şarkı DDU
Onu kullanmayacağımyani sanırım.
Tek futbol değil tema . oturduğun yerden yorum yapanlara yapılmis. Bu bu fikri en az yuzkez duymuş yüzünde de boş gelmiştir üstüne şarkıda duyunca tepem atti))) manasız değil ama tutarsız curutulmus bir Fıkır