MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Oylarımı kullandım, kısa bir değerlendirme yapayım;

En iyi üç şarkı karışık bir şekilde; Mustafa Ceceli ( @EFE UYSAL ) , Seksendört ( @ozgur2113 ) , Sertab Erener ( @adımutlulukk )

Sıla, Göksel ve Yalın da üst sıralarda yer aldı. Atiye de yine yüksek verdiklerim arasında yer aldı. :)

Sertab'ın bu şarkıyla ilgi görmesi gerçekten çok iyi Zor Kadın ile elemeden kurtulmuştuk. :( Teşekkürler. :)

@beyazsoy bana uyguladığın tarifeyi haftaya fırsata çevirirsin belki senin anlayacağın dilden bir şarkıyla gelecem hoş sen yine bir kulp takarsın :A

Şarkı hakkında düşüncelerimi yazdım sadece, gidipte yalan yere beğendim yazmaktansa, beğenmediğimi belirttim direk, sonra herkes sormaya başlıyor bu bir evet mi hayır mı diye..
Ben sana bir şey mi dedim? Eleştirine cevap verdim sadece, bu en doğal hakkım değil mi? :D

Hak verirsin ki her şarkı da anlam aranacak diye bir kural yok. Misal Bangır Bangır çok mu anlamlıydı hayır ama yılın en çok dinlenen şarkısı oldu neredeyse :D

Ayy hadi senin şarkın kötü beni nasıl beğenmemiş :A
Bangır bangirin hikâyesi var be tabiki anlamlı anlamlı olmasa bu kadar sevilir mı. Sen sırada hapsolmusun etrafını görmüyorsunu aman @yatutarsa duymasın bu lafını

Bangır bangirin hikâyesi var be tabiki anlamlı anlamlı olmasa bu kadar sevilir mı. Sen sırada hapsolmusun etrafını görmüyorsunu aman @yatutarsa duymasın bu lafını
Yatutarsa duysun ona da söylerim ki bu cümlemi o da burda olsa Gol şarkısını sevdiğini söylerdi :D Not : Ben Bangır Bangır şarkısını hala dinleyen biriyim yanlış anlaşılmasın :D

Hak verirsin ki her şarkı da anlam aranacak diye bir kural yok. Misal Bangır Bangır çok mu anlamlıydı hayır ama yılın en çok dinlenen şarkısı oldu neredeyse :D

Ayy hadi senin şarkın kötü beni nasıl beğenmemiş :A
Benim şarkım kötü değil be Tarkanı meşhur eden şarkıalrın başında geliyor :T:

Senin şarkında bana göre aman aman bir özelliği yok :A

Benim şarkım kötü değil be Tarkanı meşhur eden şarkıalrın başında geliyor :T:

Senin şarkında bana göre aman aman bir özelliği yok :A
Bu hafta düşük vermişsindir sen bana hoş bende çok istedim sana yüksek vermek ama sevdiğim şarkıların gerisinde kaldın :D çok kötü puan değil ama çok iyi de değil :D

Yatutarsa duysun ona da söylerim ki bu cümlemi o da burda olsa Gol şarkısını sevdiğini söylerdi :D Not : Ben Bangır Bangır şarkısını hala dinleyen biriyim yanlış anlaşılmasın :D
Dinliyonda nasıl dinliyon şarkının manasıni hala anlamamissin şarkı çıktığında şarkının analizini yapmıştım forumda barı okusaydin ))

Ben seni normal zamanda anlamıyorum ki bir de analizlerini okuyayım sen Sıla'nın şarkılarına manasız diyen adamsın :F
Silanin şarkılarına ne ara manasız dedim ya . çarptırma lütfen. Kötü manası olması fikrinin klişe ve tutarsız olması ayrı manasız olması ayrı seyler