- Reaksiyon puanı
- 59,718
- Puanı
- 1,060
Sevmedim ama düşük puanı hak edecek bir parça değildi diyorsun yani.Düşük verdim demedim)))
Sevmedim ama düşük puanı hak edecek bir parça değildi diyorsun yani.Düşük verdim demedim)))
sende bu hafta 0 cı havası var normal moduna dönmüşsünDeydi ))
Senden kötüler vardı yoksa @denizz19 tarifesi uygulandım)))sende bu hafta 0 cı havası var normal moduna dönmüşsün![]()
ayyy iyi bariii çok kötü vermede idare ederiz ne yapalım ozaman bu hafta ucuz yırttık deseneSenden kötüler vardı yoksa @denizz19 tarifesi uygulandım)))
Şarkı hakkında düşüncelerimi yazdım sadece, gidipte yalan yere beğendim yazmaktansa, beğenmediğimi belirttim direk, sonra herkes sormaya başlıyor bu bir evet mi hayır mı diye..Felanmış. Hızlı versiyonu da vardı bilerek slow seçtim daha dokunaklı diye.
Bu şarkıyla elenirsem vebali senin üzerinedir @Çiğdem-.![]()
Aynen devam)) cetvelinin söylediği şarkıyı çok severim ve dinlerin ama erol evinden maalesef Ceceli çok iyi söyleyememis. Sen belki erol evinden dinlemediğiniz için bu şarkıyı sectin. Cecelinin diğer coveri olsa tam puan verirdim. Erol evgi çok iyi şarkıcı ama kayhan kötü şarkıcı (iyi besteci) bilmem anlatabildim mı)))Ceceli hep düşük veriyon.![]()
Ceceli sevmiyon hiç heralde.ssssAynen devam)) cetvelinin söylediği şarkıyı çok severim ve dinlerin ama erol evinden maalesef Ceceli çok iyi söyleyememis. Sen belki erol evinden dinlemediğiniz için bu şarkıyı sectin. Cecelinin diğer coveri olsa tam puan verirdim. Erol evgi çok iyi şarkıcı ama kayhan kötü şarkıcı (iyi besteci) bilmem anlatabildim mı)))
Yok senin seçtiğini şarkıları kötü eskiden iyi not verirdim. 5 -6 şarkısı yüksek puan alır bendenCeceli sevmiyon hiç heralde.ssss
Ama bence şarkıyı çok iyi söylemiş.Yok senin seçtiğini şarkıları kötü eskiden iyi not verirdim. 5 -6 şarkısı yüksek puan alır benden
Bana 4 verdin dimi.@Çiğdem- beğenmene sevindim. Senden iyi bi puan alıcaz demek sonunda. Bende şarkına 10 üzeri puan verdim bu arada.
Hareketli severmiydin?hahahah @EFE UYSAL İyi ki bi geçen hafta 4 verdik. İlk hafta verdiğim 11 unutulmuş. Bu hafta 4'ten yüksek merak etme 😉 Yalnız @beyazsoy un yorumuna katılıyorum, şarkıyı Erol Evgin'in yorumuyla ve eski versiyonuyla dinleyen birinin beğenmesi zor bu versiyonu.
herkesi aynı anda memnun edemiyoruzki malesef bazılarına üşük vermek zorundayız yanı herkes benden iyi puan bekliyor ama herkesi aynı anda memnun etmem imkansız bu oylamada@Çiğdem- beğenmene sevindim. Senden iyi bi puan alıcaz demek sonunda. Bende şarkına 10 üzeri puan verdim bu arada.