MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Felanmış. Hızlı versiyonu da vardı bilerek slow seçtim daha dokunaklı diye. :A

Bu şarkıyla elenirsem vebali senin üzerinedir @Çiğdem-. :A
Şarkı hakkında düşüncelerimi yazdım sadece, gidipte yalan yere beğendim yazmaktansa, beğenmediğimi belirttim direk, sonra herkes sormaya başlıyor bu bir evet mi hayır mı diye..

Ceceli hep düşük veriyon. :(
Aynen devam)) cetvelinin söylediği şarkıyı çok severim ve dinlerin ama erol evinden maalesef Ceceli çok iyi söyleyememis. Sen belki erol evinden dinlemediğiniz için bu şarkıyı sectin. Cecelinin diğer coveri olsa tam puan verirdim. Erol evgi çok iyi şarkıcı ama kayhan kötü şarkıcı (iyi besteci) bilmem anlatabildim mı)))

Aynen devam)) cetvelinin söylediği şarkıyı çok severim ve dinlerin ama erol evinden maalesef Ceceli çok iyi söyleyememis. Sen belki erol evinden dinlemediğiniz için bu şarkıyı sectin. Cecelinin diğer coveri olsa tam puan verirdim. Erol evgi çok iyi şarkıcı ama kayhan kötü şarkıcı (iyi besteci) bilmem anlatabildim mı)))
Ceceli sevmiyon hiç heralde.ssss

efendim oylaırmı verdim
çok güzel şarkılar vardı liste değişip durdu umarım beğenirisniz puanlarımı

@Çiğdem- beğenmene sevindim. Senden iyi bi puan alıcaz demek sonunda. Bende şarkına 10 üzeri puan verdim bu arada.

hahahah @EFE UYSAL İyi ki bi geçen hafta 4 verdik. İlk hafta verdiğim 11 unutulmuş. Bu hafta 4'ten yüksek merak etme 😉 Yalnız @beyazsoy un yorumuna katılıyorum, şarkıyı Erol Evgin'in yorumuyla ve eski versiyonuyla dinleyen birinin beğenmesi zor bu versiyonu.

@Çiğdem- beğenmene sevindim. Senden iyi bi puan alıcaz demek sonunda. Bende şarkına 10 üzeri puan verdim bu arada.
herkesi aynı anda memnun edemiyoruzki malesef bazılarına üşük vermek zorundayız yanı herkes benden iyi puan bekliyor ama herkesi aynı anda memnun etmem imkansız bu oylamada :F:F:F ben murat boz severim ama ilk 2 hafta listemde geride kaldı bu hafta yükseldi diğer haftalarada iyi şarkıları oldukça yükselise devam edebilir :A:A:A

ateş ve unut sevdiğine sevindim geçmiş olsun ile arasında çok kaldım 2 gün düşündüm ama aha bilindik olmasından dolayı ateş et ve unutta karar verdim
:F:F:F

Oylarımı kullandım, kısa bir değerlendirme yapayım;

En iyi üç şarkı karışık bir şekilde; Mustafa Ceceli ( @EFE UYSAL ) , Seksendört ( @ozgur2113 ) , Sertab Erener ( @adımutlulukk )

Sıla, Göksel ve Yalın da üst sıralarda yer aldı. Atiye de yine yüksek verdiklerim arasında yer aldı. :)