MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Yıldızlar Yarışıyor ne olacak. :A

Tartışmayı okudun mu baştan sona. ben göndermesiz manasız demedim şarkıya. şarkının fikrinin çok klişe ve tutarsız oldugunu, bu basit fikire tekamülüm olmadığını söyledim.

Okudum ama, buda bir futbolcuya yazıldığını söylediği için söyledim fikrimi, bana kalırsa golün şarkıları anlamsız evet, ama futbol temalı değil zaten, golden kastı farklı.

Son düzenleme:

Okudum ama, buda bir futbolcuya yazıldığını söylediği için söyledim fikrimi, bana kalırsa golün şarkıları anlamsız evet, ama futbol temalı değil zaten, golden kastı farklı.
Aynen golden kastı farklı ama anlamıyor ki :A

Dön demeyi unuttum daha hareketli buradaki ergenler daha çok sever.
Yahu ne ergeni be süper şarkı DDU :D

Sıla- ...dan Sonra da iyi @denizz19 :D
Onu kullanmayacağım :D yani sanırım.

Tek futbol değil tema . oturduğun yerden yorum yapanlara yapılmis. Bu bu fikri en az yuzkez duymuş yüzünde de boş gelmiştir üstüne şarkıda duyunca tepem atti))) manasız değil ama tutarsız curutulmus bir Fıkır

Aynen golden kastı farklı ama anlamıyor ki :A

Yahu ne ergeni be süper şarkı DDU :D

Onu kullanmayacağım :D yani sanırım.
Bir kerede anlamak istediğini değil de benim anlatmak istediğimi anlsan)) ergen şarkısı mı dedim

Ayrıca gole on kez yorum yaptım. Sanatçı futbolcu, şarkıcılar , göz önünde iş yapanlar i için yapılmış şarkı olduğunu her defasında belirtim. Ama bu fikirin ana vatanı futbol zaten

Tek futbol değil tema . oturduğun yerden yorum yapanlara yapılmis. Bu bu fikri en az yuzkez duymuş yüzünde de boş gelmiştir üstüne şarkıda duyunca tepem atti))) manasız değil ama tutarsız curutulmus bir Fıkır

Aranızdaki tartışmaya dahil olmak istemem, anlamsız şarkılar maalesef ki çok seviliyor evet ama, şarkının ismi gol diyede futbol temalı değil bence. :)