MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Sertab'ın bu şarkıyla ilgi görmesi gerçekten çok iyi Zor Kadın ile elemeden kurtulmuştuk.
Teşekkürler.

@beyazsoy bana uyguladığın tarifeyi haftaya fırsata çevirirsin belki senin anlayacağın dilden bir şarkıyla gelecem hoş sen yine bir kulp takarsın

Şarkı hakkında düşüncelerimi yazdım sadece, gidipte yalan yere beğendim yazmaktansa, beğenmediğimi belirttim direk, sonra herkes sormaya başlıyor bu bir evet mi hayır mı diye..
Ben sana bir şey mi dedim? Eleştirine cevap verdim sadece, bu en doğal hakkım değil mi?

Eleneceğimi sanmıyorum bu hafta benden kötüler vardı bence sen de hak verirsin ki bana 1 verdiysen hakkım helal değildir ama 2 verdiysen anlaşabiliriz
Ben vicdanının sesini dinledim maalesef şarkının sonu hala bilmiyorum)))))

Bangır bangirin hikâyesi var be tabiki anlamlı anlamlı olmasa bu kadar sevilir mı. Sen sırada hapsolmusun etrafını görmüyorsunu aman @yatutarsa duymasın bu lafını

Bangır bangirin hikâyesi var be tabiki anlamlı anlamlı olmasa bu kadar sevilir mı. Sen sırada hapsolmusun etrafını görmüyorsunu aman @yatutarsa duymasın bu lafını
Yatutarsa duysun ona da söylerim ki bu cümlemi o da burda olsa Gol şarkısını sevdiğini söylerdi
Not : Ben Bangır Bangır şarkısını hala dinleyen biriyim yanlış anlaşılmasın

Benim şarkım kötü değil be Tarkanı meşhur eden şarkıalrın başında geliyor

Senin şarkında bana göre aman aman bir özelliği yok

Benim şarkım kötü değil be Tarkanı meşhur eden şarkıalrın başında geliyor

Senin şarkında bana göre aman aman bir özelliği yok
Bu hafta düşük vermişsindir sen bana hoş bende çok istedim sana yüksek vermek ama sevdiğim şarkıların gerisinde kaldın
çok kötü puan değil ama çok iyi de değil

Yatutarsa duysun ona da söylerim ki bu cümlemi o da burda olsa Gol şarkısını sevdiğini söylerdi
Not : Ben Bangır Bangır şarkısını hala dinleyen biriyim yanlış anlaşılmasın
Dinliyonda nasıl dinliyon şarkının manasıni hala anlamamissin şarkı çıktığında şarkının analizini yapmıştım forumda barı okusaydin ))

Dinliyonda nasıl dinliyon şarkının manasıni hala anlamamissin şarkı çıktığında şarkının analizini yapmıştım forumda barı okusaydin ))
Ben seni normal zamanda anlamıyorum ki bir de analizlerini okuyayım sen Sıla'nın şarkılarına manasız diyen adamsın

Dan Dan'ı çok sevsemde en anlamsız şarkı bence ama çok dinlendi bu konuda denize katılıyorum bende.

Ben seni normal zamanda anlamıyorum ki bir de analizlerini okuyayım sen Sıla'nın şarkılarına manasız diyen adamsın
Silanin şarkılarına ne ara manasız dedim ya . çarptırma lütfen. Kötü manası olması fikrinin klişe ve tutarsız olması ayrı manasız olması ayrı seyler