Ters köşe yapmayı severim biliyonYine bir ters köşe.![]()
Ters köşe yapmayı severim biliyonYine bir ters köşe.![]()
Hah hemen lobi çalışmalarına başla
Sevindim jüri olmana.bayıldığım söylenemez![]()
Beğenmene sevindim ben de Katy'i beğenmeye çalışacam bu hafta Rihanna'dan daha iyi vermek istiyorum @sokak sanati![]()
8 verdim lütfen yanlış anlaşılma olmasın.Zaten 7 vermiştin 6 puan düşürsen bir şeyi etkilemezsin ama ben 15 puan senden eksiltirsem sanırım ilk 5'e dahi giremezsin.![]()
bayıldığım söylenemez![]()
8 verdim lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
Ay herkesi de memnun etmeye çalışmak ne kadar zor.![]()
sesine saygımız sonsuzDiğerlerine daha az bayılırsın diye temenni edeceğim artık.
@harzemliişah valla ne olsun. Yarışma stresi şuan.Yani biraz çalışma yapmam lazım yoksa harcıyorlar yabancıları.
Sen nasılsın.![]()
Bencede biraz çalış.yabancıları afaroz edecekler yoksaDiğerlerine daha az bayılırsın diye temenni edeceğim artık.
@harzemliişah valla ne olsun. Yarışma stresi şuan.Yani biraz çalışma yapmam lazım yoksa harcıyorlar yabancıları.
Sen nasılsın.![]()
Don't Stop the Music ile gel +20 vereyim tüm hesapları kapatalım daha da bir şey isteme benden.Valla bilemicem. Enine boyuna düşün.Sonuçta koca 15 puan.
![]()
hoşbuldum
içimi bayıyoCeceli sever misin?
I kıssed a girl ile mi?@Harunnn60 bak söylüyorum bu hafta en az 5-6 sıra yükseleceksin inşallah
@turkuazz sen de jüri olmak ister misin![]()
I kıssed a girl ile mi?İnşAllah.
![]()
Bu arada @xemrexxx gacısı sen bana yıldıza verdiğim 25 puandan ötürü tesekkur ettin mi.çok bildirim gelince ben hepsine bakamadim.