Ters köşe yapmayı severim biliyonYine bir ters köşe.
Ters köşe yapmayı severim biliyonYine bir ters köşe.
Hah hemen lobi çalışmalarına başla kurbanını seçtin bu arada nasilsin sokak sanatı uzun zamandır yorumlarda bulusamiyoruz.halin keyfin iyicedir inşaallahAaaa @primavera sende mi jürisin.😱 Rihanna ile aran nasıl umarım iyidir.
Sevindim jüri olmana.bayıldığım söylenemez
Beğenmene sevindim ben de Katy'i beğenmeye çalışacam bu hafta Rihanna'dan daha iyi vermek istiyorum @sokak sanati
8 verdim lütfen yanlış anlaşılma olmasın.Zaten 7 vermiştin 6 puan düşürsen bir şeyi etkilemezsin ama ben 15 puan senden eksiltirsem sanırım ilk 5'e dahi giremezsin.
bayıldığım söylenemez
8 verdim lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
Ay herkesi de memnun etmeye çalışmak ne kadar zor.
sesine saygımız sonsuzDiğerlerine daha az bayılırsın diye temenni edeceğim artık.
@harzemliişah valla ne olsun. Yarışma stresi şuan. Yani biraz çalışma yapmam lazım yoksa harcıyorlar yabancıları.
Sen nasılsın.
Bencede biraz çalış.yabancıları afaroz edecekler yoksa bende iyiyim şükür .yaşıyoz işteDiğerlerine daha az bayılırsın diye temenni edeceğim artık.
@harzemliişah valla ne olsun. Yarışma stresi şuan. Yani biraz çalışma yapmam lazım yoksa harcıyorlar yabancıları.
Sen nasılsın.
Don't Stop the Music ile gel +20 vereyim tüm hesapları kapatalım daha da bir şey isteme benden.Valla bilemicem. Enine boyuna düşün. Sonuçta koca 15 puan.
hoşbuldum
içimi bayıyoCeceli sever misin?
I kıssed a girl ile mi? İnşAllah.@Harunnn60 bak söylüyorum bu hafta en az 5-6 sıra yükseleceksin inşallah
@turkuazz sen de jüri olmak ister misin
I kıssed a girl ile mi? İnşAllah.
Bu arada @xemrexxx gacısı sen bana yıldıza verdiğim 25 puandan ötürü tesekkur ettin mi.çok bildirim gelince ben hepsine bakamadim.