MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Evet arkadaşlar. 1 haftayı geride bıraktık. Rakiplerin ne kadar zorlu olduklarını gerçekten gördüm. Az bişey tırstım başlarda eleneceğim diye.Çünkü @GunesinOglu arkadaşımız ilk 3 sonuçta nedense açıkladığında bana verilen puanlar 1'di.:A
Neyse bu haftaki şarkım hiç sevmediğim şarkıcı:A Serdar Ortaç'tan Sor.
@HachiKo @batuhankaralar @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @Bully @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar. 1 haftayı geride bıraktık. Rakiplerin ne kadar zorlu olduklarını gerçekten gördüm. Az bişey tırstım başlarda eleneceğim diye.Çünkü @GunesinOglu arkadaşımız ilk 3 sonuçta nedense açıkladığında bana verilen puanlar 1'di.:A
@HachiKo@batuhankaralar@EFE UYSAL@Çiğdem-@Yiğitt@xemrexxx@vadikızı@sokak sanati@Harunnn60@EnveR@Maskeli Fedai@Billy Kane@Aserat@S.G.A.T.@Bully@OzaN@ozgur2113@denizz19@soo@adımutlulukk@Ahmad@tolgab@cookies@Tzira@harzemliişah@Reytinger@DarkLeqenD@GunesinOglu@sürgünüm@Castei@Felon@Titanium@yigit_00@eskici@BesaleT@Amoureux@cevaa@beyazsoy@Danger UA!@berkann@primavera@mrt-06

1 hatadan dolayı hiçbir etiket gitmedi herhalde :A

@HachiKo@batuhankaralar@EFE UYSAL@Çiğdem-@Yiğitt@xemrexxx@vadikızı@sokak sanati@Harunnn60@EnveR@Maskeli Fedai@Billy Kane@Aserat@S.G.A.T.@Bully@OzaN@ozgur2113@denizz19@soo@adımutlulukk@Ahmad@tolgab@cookies@Tzira@harzemliişah@Reytinger@DarkLeqenD@GunesinOglu@sürgünüm@Castei@Felon@Titanium@yigit_00@eskici@BesaleT@Amoureux@cevaa@beyazsoy@Danger UA!@berkann@primavera@mrt-06
Kimseyi etiketleyememişsin. :(

Bir de çok erken kullandın şarkıyı. :(

Ama kabul et nasip değilmiş haftayı kurtarır demi :A
@tolgab kurtarmaz sakın. :A

ooo yıldırım iyi gelmişsin başarılarr

Bu haftaki şarkım Orhan Gencebay'ın çok sevilen eserlerinden, şarkılarından biri :X :

oooooo sende sağlam geldin Efe bol şans :)

Son düzenleme:
Korkutmayın sizde adamı yahu. :D Deniz'e neler dediler adam 2.oldu. :D
Ay zirveye oynamanın kötü tarafı da bu işte hep bir baskı oluyor üzerine geliyorlar ama ben hepsini göğüslerim. :A

Sence nasıl şarkım :D

Bunu demicektin işte Begüm'ün üstüne yemin ediyom bu şarkı kötü derece alacak :A

Aynı değil be :A Kenar Süsü ne 17 verdim buna 8-9 veririm :A
Oo çok ağır laf ettin ilk 4'e girersem görürsün sen. :A

Ay zirveye oynamanın kötü tarafı da bu işte hep bir baskı oluyor üzerine geliyorlar ama ben hepsini göğüslerim. :A

Sence nasıl şarkım :D

Oo çok ağır laf ettin ilk 4'e girersem görürsün sen. :A

Yalın adına seivnirim aslında yani şarkı mükemmel sonuçta :F