- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
O zaman düşüş var diyip algı operasyonu yapma. Hedef yine ilk 4.
Ama kabul et nasip değilmiş haftayı kurtarır demi
O zaman düşüş var diyip algı operasyonu yapma. Hedef yine ilk 4.
Evet arkadaşlar. 1 haftayı geride bıraktık. Rakiplerin ne kadar zorlu olduklarını gerçekten gördüm. Az bişey tırstım başlarda eleneceğim diye.Çünkü @GunesinOglu arkadaşımız ilk 3 sonuçta nedense açıkladığında bana verilen puanlar 1'di.
Neyse bu haftaki şarkım hiç sevmediğim şarkıcı Serdar Ortaç'tan Sor.
@HachiKo@batuhankaralar@EFE UYSAL@Çiğdem-@Yiğitt@xemrexxx@vadikızı@sokak sanati@Harunnn60@EnveR@Maskeli Fedai@Billy Kane@Aserat@S.G.A.T.@Bully@OzaN@ozgur2113@denizz19@soo@adımutlulukk@Ahmad@tolgab@cookies@Tzira@harzemliişah@Reytinger@DarkLeqenD@GunesinOglu@sürgünüm@Castei@Felon@Titanium@yigit_00@eskici@BesaleT@Amoureux@cevaa@beyazsoy@Danger UA!@berkann@primavera@mrt-06
Kimseyi etiketleyememişsin.Evet arkadaşlar. 1 haftayı geride bıraktık. Rakiplerin ne kadar zorlu olduklarını gerçekten gördüm. Az bişey tırstım başlarda eleneceğim diye.Çünkü @GunesinOglu arkadaşımız ilk 3 sonuçta nedense açıkladığında bana verilen puanlar 1'di.
@HachiKo@batuhankaralar@EFE UYSAL@Çiğdem-@Yiğitt@xemrexxx@vadikızı@sokak sanati@Harunnn60@EnveR@Maskeli Fedai@Billy Kane@Aserat@S.G.A.T.@Bully@OzaN@ozgur2113@denizz19@soo@adımutlulukk@Ahmad@tolgab@cookies@Tzira@harzemliişah@Reytinger@DarkLeqenD@GunesinOglu@sürgünüm@Castei@Felon@Titanium@yigit_00@eskici@BesaleT@Amoureux@cevaa@beyazsoy@Danger UA!@berkann@primavera@mrt-06
@tolgab kurtarmaz sakın.Ama kabul et nasip değilmiş haftayı kurtarır demi
Bu haftaki şarkım Orhan Gencebay'ın çok sevilen eserlerinden, şarkılarından biri :
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Evet arkadaşlar. 1 haftayı geride bıraktık. Rakiplerin ne kadar zorlu olduklarını gerçekten gördüm. Az bişey tırstım başlarda eleneceğim diye.Çünkü @GunesinOglu arkadaşımız ilk 3 sonuçta nedense açıkladığında bana verilen puanlar 1'di.
Bu haftaki şarkım Orhan Gencebay'ın çok sevilen eserlerinden, şarkılarından biri :
Sende geçen hafta düşük verdin iyi bekliyoruz.ooo yıldırım iyi gelmişsin başarılarr
oooooo sende sağlam geldin Efe bol şans
Bu hafta, 2011 yazına damgasını vuran single çalışması "Anlat Güzel Mi Oralar" ile karşınızdayız.
Sende geçen hafta düşük verdin iyi bekliyoruz.
Ay abartma şaka yaptığını farz ediyorum.liderlikten elenmek kötü olacak
Ay abartma şaka yaptığını farz ediyorum.
Öyle olsun bakalım.çok ciddiyim maalesef daha beteri çıkmazsa 1 senin
Korkutmayın sizde adamı yahu. Deniz'e neler dediler adam 2.oldu.@Bully güzel ama bu hafta herkes iyi cidden ben de 10 un altında verebilirim
Hiç inandırıcı değilsin ama inanmış gibi yapayım bari.@Bully güzel ama bu hafta herkes iyi cidden ben de 10 un altında verebilirim
Hiç inandırıcı değilsin ama inanmış gibi yapayım bari.
Korkutmayın sizde adamı yahu. Deniz'e neler dediler adam 2.oldu.
Ay zirveye oynamanın kötü tarafı da bu işte hep bir baskı oluyor üzerine geliyorlar ama ben hepsini göğüslerim.Korkutmayın sizde adamı yahu. Deniz'e neler dediler adam 2.oldu.
Oo çok ağır laf ettin ilk 4'e girersem görürsün sen.Bunu demicektin işte Begüm'ün üstüne yemin ediyom bu şarkı kötü derece alacak
Aynı değil be Kenar Süsü ne 17 verdim buna 8-9 veririm
Ay zirveye oynamanın kötü tarafı da bu işte hep bir baskı oluyor üzerine geliyorlar ama ben hepsini göğüslerim.
Sence nasıl şarkım
Oo çok ağır laf ettin ilk 4'e girersem görürsün sen.
Hahaha devreler yandı yine bunun.Yalın adına seivnirim aslında yani şarkı mükemmel sonuçta