- Reaksiyon puanı
- 59,551
- Puanı
- 1,060
Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.O şakaymış.![]()
Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.O şakaymış.![]()
Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.![]()
Beğendiğim şarkılarından ama 9 puan verecem.![]()
Ben @GunesinOglu 'nada söyledim sor istiyosan beğendiklerim arasında sıralama yapmak zorunda kaldım diye.![]()
Yanarım'ı sever misin Sertab Erener.![]()
Yalan söyleme be bana bişi söylemedin![]()
He hatırladım @Bully ss atayım istersenŞey demiş 10'un altında verdiklerim berbattı,diğerlerinde zorlandım demiş
![]()
Fena şarkı değil.Konudakilere soruyorum. Yanarım parçasını seviyor musunuz Sertab Erener'den? @Tzira @primavera @EFE UYSAL @Bully![]()
İlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
Konudakilere soruyorum. Yanarım parçasını seviyor musunuz Sertab Erener'den? @Tzira @primavera @EFE UYSAL @Bully![]()
Ben severim ama alacağı puan diğer şarkılara bağlı.![]()
Ona daha çok var tanınmamış şarkılarla gelecem birkaç hafta.@EFE UYSAL kanka hüsran yolluyon demi bu hafta rahatça bir 20 vereyim![]()
gece yollarım.@Billy Kane ben şimdi hangi şarkını kabul edeyim beş tane yolladınHepsi de kötü daha düzgününü yolla kabul etçem
![]()
Ben bu şarkıyı daha çok seviyorum.Yine çok iyi gelmişsin ama geçen haftaya göre düşüş var bence geçen hafta bunu kullanıp,kaçın kurası'nı bu hafta kullanmalıydın![]()
İlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
güzel seçimİlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06