Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.O şakaymış.
Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.O şakaymış.
Şakadır tabii yoksa ben çok dikkatliyimdir bildirim konularında benden kaçmaz kolay kolay.
Beğendiğim şarkılarından ama 9 puan verecem.
Ben @GunesinOglu 'nada söyledim sor istiyosan beğendiklerim arasında sıralama yapmak zorunda kaldım diye.
Yanarım'ı sever misin Sertab Erener.
Yalan söyleme be bana bişi söylemedin
He hatırladım @Bully ss atayım istersen Şey demiş 10'un altında verdiklerim berbattı,diğerlerinde zorlandım demiş
Fena şarkı değil.Konudakilere soruyorum. Yanarım parçasını seviyor musunuz Sertab Erener'den? @Tzira @primavera @EFE UYSAL @Bully
İlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
Konudakilere soruyorum. Yanarım parçasını seviyor musunuz Sertab Erener'den? @Tzira @primavera @EFE UYSAL @Bully
Ben severim ama alacağı puan diğer şarkılara bağlı.
Ona daha çok var tanınmamış şarkılarla gelecem birkaç hafta.@EFE UYSAL kanka hüsran yolluyon demi bu hafta rahatça bir 20 vereyim
gece yollarım.@Billy Kane ben şimdi hangi şarkını kabul edeyim beş tane yolladın Hepsi de kötü daha düzgününü yolla kabul etçem
Ben bu şarkıyı daha çok seviyorum. Bu daha iyi gibi bence.Yine çok iyi gelmişsin ama geçen haftaya göre düşüş var bence geçen hafta bunu kullanıp,kaçın kurası'nı bu hafta kullanmalıydın
İlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
güzel seçimİlk defa bu kadar erken şarkı paylaşıyorum, bu haftaki şarkım Sezen Aksu - Farkındayım. Çok sevdiğim bir Sezen şarkısıdır, umarım beğenirsiniz.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06