Bu arada @xemrexxx gacısı sen bana yıldıza verdiğim 25 puandan ötürü tesekkur ettin mi.çok bildirim gelince ben hepsine bakamadim.
minik acun diyorsa etmişimdirEtti etti
Bu arada @xemrexxx gacısı sen bana yıldıza verdiğim 25 puandan ötürü tesekkur ettin mi.çok bildirim gelince ben hepsine bakamadim.
minik acun diyorsa etmişimdirEtti etti
Katy'nin izlenme oranları daha yüksek Rihanna'dan ama ben burada sormuyorum herkese birazda reklam yapmak lazım. Tamam sorucam.Bir sor bak herkes sevecektir.Katy Rihanna dan daha çok sevilir
İyi madem öyle herkesin tesekkur etmesini beklemiyorum tabi. Benide bildirim yağmuruna tutmasinlar tabide. 20nin ustunde verdiklerimden de bir küçük tişkür bekliyorum efenim.Etti etti
İyi madem öyle herkesin tesekkur etmesini beklemiyorum tabi. Benide bildirim yağmuruna tutmasinlar tabide. 20nin ustunde verdiklerimden de bir küçük tişkür bekliyorum efenim.
Sonuçlar günü burda ol görürsün.İyi madem öyle herkesin tesekkur etmesini beklemiyorum tabi. Benide bildirim yağmuruna tutmasinlar tabide. 20nin ustunde verdiklerimden de bir küçük tişkür bekliyorum efenim.
Yalın hakkında ilk defa negatif bir yorum duyuyorum forumumuz çok sever normal sezonda finale kalmıştık.hoşbuldum
sıkıcı geliyor birazcık sürekli kendini tekrarlıyor gibi
içimi bayıyo
Sen bana 10 puan vermene rağmen teşekkür ettim. Kötü puan sayılmazdı tabii ama teşekkür etmeyebilirdim de.İyi madem öyle herkesin tesekkur etmesini beklemiyorum tabi. Benide bildirim yağmuruna tutmasinlar tabide. 20nin ustunde verdiklerimden de bir küçük tişkür bekliyorum efenim.
nedenini tahmin edebiliyorum ama söylemeyeyimYalın hakkında ilk defa negatif bir yorum duyuyorum forumumuz çok sever normal sezonda finale kalmıştık.
İnşallah sevdiğin şarkılarını seçerim diyelim o zaman.
Sen bana 10 puan vermene rağmen teşekkür ettim. Kötü puan sayılmazdı tabii ama teşekkür etmeyebilirdim de.
Güzel şarkı seçmişsin.2.haftaki sarkim arkadaslar
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @DarkLeqenD @primavera @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @sürgünüm @yigit_00
sesine saygımız sonsuz
Aynen, en begendigim sarkisidir diyebilirimGüzel şarkı seçmişsin.
Katy'nin izlenme oranları daha yüksek Rihanna'dan ama ben burada sormuyorum herkese birazda reklam yapmak lazım. Tamam sorucam.
o zaman şansın yüksekCeceli Yalın sevmediğiné göre bence ilacın Rihanna.
Sesi gerçekten hoş. Rekor kırdığı tim şarkıları kullanacağım.
Sağol bu önemli düzeltme için. Rihanna 1 milyar tıklanmayı geçti mi kliplerinde?İlk cümle hatalı. Tüm tıklanmada 7 milyar Vevo'da Rihanna. Katy ise 6 Milyar.
Sağol bu önemli düzeltme için. Rihanna 1 milyar tıklanmayı geçti mi kliplerinde?
o zaman şansın yüksek