ayy birde iyi yönetiyor demişler serdarın azıcık bir şansı varsada sor parçasını bu hafta kullanmakla o şansı kendi elleriyle silip attı çocukAman bırak ne hali varsa görsün bu kafayla giderse 10.haftadan sonrasını çıkaramaz zaten.
ayy birde iyi yönetiyor demişler serdarın azıcık bir şansı varsada sor parçasını bu hafta kullanmakla o şansı kendi elleriyle silip attı çocukAman bırak ne hali varsa görsün bu kafayla giderse 10.haftadan sonrasını çıkaramaz zaten.
Serdar'ı benden iyi kimse bilemez yönetemez aksini iddia edenle kavga ederim.ayy birde iyi yönetiyor demişler serdarın azıcık bir şansı varsada sor parçasını bu hafta kullanmakla o şansı kendi elleriyle silip attı çocuk
ayy birde iyi yönetiyor demişler serdarın azıcık bir şansı varsada sor parçasını bu hafta kullanmakla o şansı kendi elleriyle silip attı çocuk
benden iyi tönetmesi için beni geçmesi gerekiyor ayoll onuda şampiyon olarak yapabilir finalin bir üstü şampiyonluk yanı benim yerim sağlamSerdar'da parça bitmez.
Hachiko'da senden iyi yönetiyor.
Helal olsun kız yapıştırdın cevabı boş konuşanlara.benden iyi tönetmesi için beni geçmesi gerekiyor ayoll onuda şampiyon olarak yapabilir finalin bir üstü şampiyonluk yanı benim yerim sağlam
benden iyi tönetmesi için beni geçmesi gerekiyor ayoll onuda şampiyon olarak yapabilir finalin bir üstü şampiyonluk yanı benim yerim sağlam
benden iyi tönetmesi için beni geçmesi gerekiyor ayoll onuda şampiyon olarak yapabilir finalin bir üstü şampiyonluk yanı benim yerim sağlam
Ne diyorsun beaa
2. oldun 3 sezon var 2.3 = 6 Yani 6 .olması yeterli
All Star'da Çeyrek finale gelse bile seni geçmiş olur.
ayy asıl siz ne diyorsunuzz bee @GunesinOglu @sokak sanati 2.haftadan sor la ay şahit kullanan kişileri bizimle kıyaslıyorsunuz @BullyHelal olsun kız yapıştırdın cevabı boş konuşanlara.
ayy asıl siz ne diyorsunuzz bee @GunesinOglu @sokak sanati 2.haftadan sor la ay şahit kullanan kişileri bizimle kıyaslıyorsunuz @Bully
Ay bunların kafasına göre ben 2.haftadan Ki Sen kullansam Yalın'ı iyi yönetmiş olacam.ayy asıl siz ne diyorsunuzz bee @GunesinOglu @sokak sanati 2.haftadan sor la ay şahit kullanan kişileri bizimle kıyaslıyorsunuz @Bully
ayy asıl siz ne diyorsunuzz bee @GunesinOglu @sokak sanati 2.haftadan sor la ay şahit kullanan kişileri bizimle kıyaslıyorsunuz @Bully
bu başka birşey ego 2.sezonda ilgi görmedi ama ay şahit 2.oldu galiba normal sonuclardakı durumalra göre kullanılmaları parçalar all starda ay şahit 3.sezonkı başarısıyla all starda çeyrek finale saklanmalı ego 2.sezonkı sonuclarıyla 2.hafta kullanılması normal neyse @Bully la ben tecrübemizle son 3 kalırken onlarıda görürüz artıkSen de 2 .haftadan Ego yu kullanıyorsun
bu başka birşey ego 2.sezonda ilgi görmedi ama ay şahit 2.oldu galiba normal sonuclardakı durumalra göre kullanılmaları parçalar all starda ay şahit 3.sezonkı başarısıyla all starda çeyrek finale saklanmalı ego 2.sezonkı sonuclarıyla 2.hafta kullanılması normal neyse @Bully la ben tecrübemizle son 3 kalırken onlarıda görürüz artık
erkekler ağlamazımı kullanıyorKız onlardan önce @batuhankaralar la @adımutlulukk a laf at
Biri erkekler ağlamaz biri yanarım ı kullanıyor
erkekler ağlamazımı kullanıyor
yalnızı iddalı diye kullanma demişsindir galiba ama yanlısmı anladıda erkekelr ağlamaza yöneldi acabaAynen sonra şebnem neden erken elendi diyorlar diyor
Yalnız ı kullanma erken dedim gitti erkekler ağlamaz ı kullandı
@GunesinOglu bugün başlayabilecek mi oylama
yalnızı iddalı diye kullanma demişsindir galiba ama yanlısmı anladıda erkekelr ağlamaza yöneldi acaba
Şarkısını göndermeyenleri şiddetle kınıyorum. ssRecapı yapmaya başlarım ama eksikler var