MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Sezo bu hafta da güzel gelmiş. Baya meşhur bir şarkısı zaten ama bazı kısımlarda ki geçişlerini sevmedim.:( Onun dışında sakin söylediği yerler gayet hoş.:D @mrt-06 Kolayca puan alarak atlatacağın bir hafta olacak senin için gibi.:D

@-potterhead- Barış Manço bu hafta biraz daha iyi. Geçen hafta biraz düşük kalmıştı üzülmüştüm ama bu hafta baya iyi.:D Düzgün bir kısım seçtiğinde benden de iyi puan alacağını söylemeyeyim artık.:D

@Bully olmamış diyeceğim ama nakarat sanki biraz olmuş gibi. Sanki bir sonra ki dinlediğimde daha çok seveceğim gibi.:F Sürprizlere açık ol benden bu hafta.:A

@*YıldırıM* @Bully 'den daha iyi tercih yapıyorsun Serdar Ortaç için.:F Baya güzel bir puan vereceğim KBMD.:Z

@EFE UYSAL valla sen böyle hep coverlarla gel.:F Baya iyi söylemiş bir kısmı hariç. Sevdim ben.:D Bakalım puanım nasıl olacak.:J

@soo hep dinlediğim bir Murat şarkısı.:bhr: Bu hafta bence final puanına bile yürürsün.:D

@denizz19 bilmediğim bir Sıla şarkısı ile gelmişsin diyecektim ama hepsi bir birine benziyor zaten.:A Ayy neyse şaka yaptım.:F Ortalama bir Sila şarkısı. Geçen haftanın gerisinde kalma ihtimalin var bende.:D

@HachiKo geçen hafta tam yada tama yakın vermiştim Burcu'ya ilk kez bu kadar yüksek vermiştim @Çiğdem- bilir ama bu hafta da mükemmel.:Z Bu hafta da benim için zirveyi zorlayacaksın bence.:D

@Aserat Kenan Doğulu geçen haftanın gerisinde kalmış gibi.:( Daha iyi bir seçim mi yapsaydın.

@OzaN iyisin bu hafta. Sanırım geçen haftadan sonra vitesi bir anda arttırmak istedin. Geçen hafta da iyi vermiştim bu hafta onun 1-2 basamak üstünde yer alırsın gibi.:D

@tolgab 2. hafta ve Demet'in son albümü hiç benlik değil. Bunuda sevmedim.:( Yine aynı düzeyde puan bekle benden.:(

@Billy Kane tam puan verdim galiba ilk hafta sana. Bu haftada o düzeyde bir şey bekle.:bhr:

@Çiğdem- Musti'nin çakma James Bond halleri.:F Şarkı geçen haftaya göre gerçekten iyi. Geçen hafta da iyi deyip düşük vermiştim ama bu hafta 10+ hakettin benden.:F

@Harunnn60 yabancı şarkı severim bilirsin.:A İyi bir şarkı bence. Attırsın bu haftayı. Biraz nakarın ağırlıklı oldupu bir kısmı recap seçmenidetavsiye edeyim. 2'den sonrası çok hoş bence.:D

@xemrexxx senin şarkıyı gördüm ama gezerken bulamadım. iyi seçim yapmışsın yine. Umarım ilk hafta gibi hayal kırıklığı olmazda final puanı alır Yıldız.:D
İkinci dinleyişte beğenirsin bence geçen haftaki gibi. :F Bu hafta Türkçe şarkıları beğendim genel olarak dikkat et derim kendine. :A

Geçecen o işleri Serdar'ı benden iyi kimse yönetemez. :A

@Bully seni yıldırmaya çalışıyorlar oyuna gelme :A Ben beğendim ayrıca bu haftaki şarkını :)
Baktılar ki Yalın başarılı algı operasyonlarıyla Yalın'ı aşağı çekmeye çalışıyorlar ama forumumuz cevap verecektir inşallah kendilerine. :A

Teşekkür ederim. :D Güzel şarkı yani zaten listemde kötü şarkı yok her hafta final puanı alabilecek şarkılarım var bu kadar da iddialı konuşuyorum. :A

Baktılar ki Yalın başarılı algı operasyonlarıyla Yalın'ı aşağı çekmeye çalışıyorlar ama forumumuz cevap verecektir inşallah kendilerine. :A

Teşekkür ederim. :D Güzel şarkı yani zaten listemde kötü şarkı yok her hafta final puanı alabilecek şarkılarım var bu kadar da iddialı konuşuyorum. :A

E-LE-NE-CEK-SIN!!!

@sokak sanati bu hafta görürsün sen.

Ne oldu laa.:F Ayy iki dokundurmaya da gelmiyor.:(

@primavera dedik ben sana ilacın Riri diye.:Z Beğenmene çok mutlu oldum çünkü korkuyordum bu şarkıdan ve Stay'den.:D

İkinci dinleyişte beğenirsin bence geçen haftaki gibi. :F Bu hafta Türkçe şarkıları beğendim genel olarak dikkat et derim kendine. :A

Geçecen o işleri Serdar'ı benden iyi kimse yönetemez. :A

Valla hep iyi seçimler yapıyor.:A Valla Çiğdem ile sen geçen sezon harcamışsınız.:A